Ultima oră! Gheorghe Dincă, adus la sediul DIICOT pentru a-şi studia dosarul

Ultima oră! Gheorghe Dincă, adus la sediul DIICOT pentru a-şi studia dosarul © Arhiva

Gheorghe Dincă a fost dus în cursul zilei de astăzi la sediul DIICOT, pentru a-și studia dosarul. Cel numit criminalul din Caracal a avut această cerință în urmă cu câteva zile, aceea de a analiza cele scrise în propriul dosar, împreună cu avocatul său din oficiu.

Dincă a solicitat să vadă actele întocmite de procurorii care se ocupă de cazul crimelor din Caracal, iar acum oamenii legii i-au pus la dipoziție șapte volume din dosarul în care este urmărit penal pentru crimele din Caracal.

La începutul anchetei, mai exact la jumătatea lunii iulie, Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, dar și pe Luiza Melencu, fata în vârstă de 18 ani. Adolescenta fusese dată dispărută în luna aprilie acestui an și, după ce Dincă a ucis-o, ar fi aruncat resturile umane în pădurea de lângă casa lui, potrivit Antena 3.

Oase umane, găsite recent lângă casa lui Gheorghe Dincă

O informație-bombă a venit în această după-amiază. Două cranii umane au fost găsite la o distanță de aproximativ 35 de kilometri de casa lui Gheorghe Dincă, undeva lângă șosea. Oamenii legii au ajuns imediat la fața locului și au constatat că este vorba despre două cadavre îngropate acolo în urmă cu câteva luni, ce aparțin unor persoane tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani.

"În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro