Gheorghe Dincă are o avere frumuşică. Criminalul din Caracal a vândut mai multe terenuri şi a primit, lunar, bani de la soţia din Italia

Gheorghe Dincă are o avere frumuşică. Criminalul din Caracal a vândut mai multe terenuri şi a primit, lunar, bani de la soţia din Italia © Foto: Facebook

Chiar dacă, aparent, nu părea, Gheorghe Dincă are o avere frumuşică. Criminalul din Caracal a vândut mai multe terenuri, iar banii i-ar fi pus la bancă.

Potrivit Bugetul, inamicul numărul 1 al românilor ar avea nu mai puţin de două miliarde de lei în bancă. Acesta a vândut mai multe terenuri, dar avea bani şi din raţia pe care o primea, lunar, de la soţia sa care lucra în Italia.

”Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în oraşul Caracal, pentru care ar fi luat sume frumoase. În 2017, de pildă, ar fi dat un teren de 700 mp, care face parte din aşa-numita „casă a groazei”, unde s-ar fi petrecut faptele respective, și ar fi încasat a luat 22.000 lei. Ea a lucrat la un restaurant în Bari, unde câștiga destul de bine, drept dovadă, ani de zile, a putut locui cu copiii acolo, având un trai peste media românilor de acolo. În aprilie însă, a ieșit la pensie și s-a intors în țară. A stat două luni cu Dincă, apoi, a plecat  la băiatul său. Cine știe de ce…Poate că avea nepoți de crescut, poate bărbatul ei era violent… Totu-i posibil", au dezvăluit persoane care îi cunosc pe cei doi, potrivit sursei citată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro