Are sau nu legătură Gheorghe Dincă cu uciderea, de acum 4 ani, a Alexandrei Goghez? Mama fetei, declarații care schimbă tot

Are sau nu legătură Gheorghe Dincă cu uciderea, de acum 4 ani, a Alexandrei Goghez? Mama fetei, declarații care schimbă tot © arhivă

În urmă cu 4 ani, în parcul Romanescu din Craiova, Alexandra Goghez, o adolescentă de numai 17 ani a fost violată cu bestialitate și mai apoi ucisă fără milă. Trupul fără viață al fetei a fost găsit 3 săptămâni mai târziu, iar criminalul nu a fost nicicând identificat. 

Mama Alexandrei Goghez, încă în stare de șoc, a declarat pentru mediafax.ro că în momentul în care a mers la poliție să raporteze dispariția fiicei sale, un polițist i-a spus să stea liniștită că poate a plecat cu vreun băiat, însă realitatea era cu totul alta. Mai mult, cadavrul Alexandrei, în stare de putrefacție a fost găsit de un trecător în parcul Romanescu din Craiova, nicidecum de un polițist. Acum, mama Alexandrei Goghez a mărturisit dacă Gheorghe Dincă are sau nu legătură cu moartea fiicei sale, dat fiind faptul că acesta a fost audiat deja în acest caz. 

„Am fost imediat să declarăm dispariţia fetei la secţia 4 de Poliţie Craiova. Ne-au spus atunci să stăm liniştiţi că o caută, dar că poate e plecată cu vreun băiat. Ne-au audiat în prima zi când am declarat dispariţia şi apoi mergeam noi destul de des să întrebăm ce date mai au. În cele din urmă, după trei săptămâni, un trecător a descoperit, din întâmplare, trupul fetei în Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de muncă. Descoperirea a fost făcută după trei săptămâni, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de polițişti, ceea ce înseamnă că ei nici acolo nu au căutat-o. Şi poliştiştii ne-au mai audiat atunci când au găsit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei, pentru mediafax.ro. 

De asemenea, femeia susține că Gheorghe Dincă nu are legătură cu uciderea fiicei sale. 

„Se vorbeşte de un telefon găsit (la Dincă - n.r.). Fiica mea a avut alt fel de telefon, nu ce s-a găsit. Nu cred că ar avea legătură crima cu acest om. Nu au venit până acum anchetatori la noi să ne întrebe ceva. În cazul fiicei noastre, nu s-a găsit nici până acum un vinovat", a mai spus Ozana Goghe, pentru sursa citată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro