Gheorghe Dincă, cu ochii în lacrimi la percheziţii! "Criminalul din Caracal" ar fi fost cuprins de regrete

Gheorghe Dincă, cu ochii în lacrimi la percheziţii! "Criminalul din Caracal" ar fi fost cuprins de regrete © arhivă

Sâmbătă, în timp ce anchetatorii făceau percheziţii în curtea lui Gheorghe Dincă, acesta ar fi izbucnit în lacrimi! Ce le-ar fi spus oamenilor legii este de-a dreptul cutremurător! Să fie adevărul sau doar încearcă să păcălească pe toată lumea?

Potrivit unor surse citate de Antena3, sâmbătă, prezent la percheziţiile care s-au desfăşurat în curtea casei sale, Gheorghe Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că este cuprins de regrete şi că suferă, dată fiind situaţia în care se află. 

De asemenea, inculpatul le-ar mai fi spus anchetatorilor că regretă ceea ce a făcut, că îşi iubeşte copiii şi că la începutul anchetei a minţit. Acum, Gheorghe Dincă ar fi menţionat că vrea să plătească pentru faptele sale, aşa cum se cade. 

În aceeaşi zi, conform surselor citate de RomâniaTV, Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că nu este parte a unei reţele de trafic de persoane, ci că, în trecut, ar fi trimis mai mulţi muncitori în Italia, contra sumei de 500 de euro. Însă, ar fi spus el, odată ce muncitorii ajungeau acolo, cunoştinţele sale le găseau de muncă. Ar fi vorba şi despre mai multe femei. 

S-au găsit bijuterii care nu aparţin Alexandrei sau Luizei

În urma percheziţiilor la casa groazei, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susţine că s-au găsit bijuterii care nu aparţin nici acesteia, nici Alexandrei Măceşanu. De asemenea, sâmbătă, noi obiecte suspecte s-au găsit în pădurea de lângă Caracal.

S-a aflat rezultatul IML

În raportul făcut public de DIICOT sâmbătă dimineaţă se constată că au fost expertizate o parte din probele ridicate în urma cercetărilor în zona pădurii din Caracal şi anume, mai multe fragmente osoase. Însă, pentru că osemintele se află într-o stare de calcinare excesivă, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN. Cercetările de la IML şi expertizele genetice nu au luat sfârşit. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro