Ce le-a spus Gheorghe Dincă procurorilor! Declaraţii halucinante: "Am lovit-o, după care am resuscitat-o"

Ce le-a spus Gheorghe Dincă procurorilor! Declaraţii halucinante: "Am lovit-o, după care am resuscitat-o" © spynews.ro

Ancheta în cazul Caracal se complică tot mai mult, iar informaţiile care ies la iveală sunt tot mai şocante! Gheorghe Dincă ar fi făcut declaraţii cu adevărat halucinante în faţa procurorilor, privind atât cazul Luizei Melencu, cât şi al Alexandrei Măceşanu. 

Gheorghe Dincă le-ar fi spus procurorilor, potrivit informaţiilor transmise de România TV, că Luiza a mers de bunăvoie acasă la el şi că, după ce a lovit-o, a încercat să o resusciteze. Apoi însă, i-a abandonat cadavrul lângă apă. 

"Tânăra a mers de bunăvoie acasă, am convins-o, am lovit-o, după care am resuscitat-o. Am abandonat cadavrul lângă apă", ar fi declarat Gheorghe Dincă în faţa procurorilor, conform RTV.

Despre Alexandra Măceşanu, Gheorghe Dincă a spus că fata i-a făcut semn să o ia la ocazie pentru a o duce acasă, însă el avea alte planuri. După ce i-a oferit bani în autoturism, inculpatul spune că a mers cu ea acasă şi nu a violat, ci doar a dormit în pat cu ea, pentru o noapte. Cu toate acestea, când a apelat la 112, Alexandra Măceşanu a spus că a fost violată. 

De asemenea, Gheorghe Dincă ar fi menţionat că a acţionat singur şi că nu se pune vorba să fi avut complici în cazul celor două tinere răpite. 

"Alexandra mi-a făcut semn să o iau la ocazie, i-am oferit bani în maşină. Nu a vrut, nu am violat-o. O noapte am dormit cu ea în pat. Am acţionat singur, nu am avut complici", ar mai fi spus Dincă.

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că „ducea femei la muncă”, în Italia

Potrivit informaţiilor obţinute pe surse de România TV, când percheziţiile erau în toi la locuinţa sa, Gheorghe Dincă ar fi stat de vorbă cu anchetatorii şi, însoţit de un psiholog, ar fi spus că nu este implicat într-o reţea de trafic de persoane. 

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că, în trecut, a dus mai mulţi muncitori în Italia, contra unei sume de bani: 500 de euro! Acolo, cunoştinţele lui Dincă le găseau muncitorilor locuri de muncă, moment în care inculpatul îşi primea partea de bani.


facebook whatsapp twitter pinterest