Gheorghe Dincă a cedat în faţa anchetatorilor! La ce întrebări a izbucnit în lacrimi

Gheorghe Dincă a cedat în faţa anchetatorilor! La ce întrebări a izbucnit în lacrimi © arhivă

Timpul trece, iar ancheta în cazul Caracal încă nu a ajuns la o concluzie. Zeci de ipoteze, mai multe piste şi totuşi, nimic concret. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, copila dispărută din luna aprilie, a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare. 

Recent, avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat că acesta a început să realizeze gravitatea faptelor pe care susţine că le-a făcut şi că se gândeşte la familiile victimelor. De altfel, Tonel Pop a oferit noi detalii despre comportamentul lui Gheorghe Dincă de la audieri, dar şi despre cel al avocatului său, Claudiu Lascoschi. 

Se pare că, la audieri, Gheorghe Dincă a avut o izbucnire atunci când anchetatorii încercau să inducă faptul că inculpatul nu intenţiona să o răpească pe Luiza şi mai apoi să îi ia viaţa, crima fiind mărturisită de "monstru din Caracal".

"A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse anchetatorii induceau, se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, că era cumsecade, că mergea către casa şi nu avea maşina preparată. Şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna, iar el, impresionat, i s-a făcut milă şi a luat-o în maşin. El a vrut să o ducă şi pe gratis. Îl întrebau, "Nu pe gratis?". Şi el spunea: "Ba daaa", a declarat Tonel Pop la România TV.

Pentru că la audieri s-a tot vorbit despre parfumul Luizei ce l-ar fi ademenit pe Gheorghe Dincă să o răpească, Tonel Pop l-a întrebat la sfârşitul procedurii dacă este adevărat, iar acesta a avut o reacţie surprinzătoare. Gheorghe Dincă a sugerat că nu este adevărat, iar anchetatorii, de cealaltă parte, ar fi încercat să menţină această ipoteză negată de inculpat. 

Apoi, Gheorghe Dincă "a început să se smiorcăie", după cum a afirmat Tonel Pop.

"Vin şi îl întreb la final pe Dincă: "Domnule, s-a tot spus de parfum, parfumul te-a determinat să le iei şi să faci asta?". Ăsta, Dincă, nu a înţeles pozitia procurorilor şi a mea, era şi obosit, si a zis: "Dom'le, vă bateţi joc de mine, cum să mă provoace parfumul?". Şi au sarit anchetatorii: "Cum nu parfumul?". El s-a pierdut şi a început să se smiorcăie, că nu mai spune nimic", a mai spus avocatul familiei Melencu.

Referitor la comportamentul avocatului Claudiu Lasoschi, Tonel Pop a precizat că acesta începuse să tremure şi să ameninţe. În acel moment, povesteşte avocatul familiei Melencu, Gheorghe Dincă l-a luat de mână, l-a mângâiat şi i-a spus "stai tati, stai liniştit aici".

"A fost un alt moment tot în acea audiere, când avocatul lui Dincă, Lascoschi, a început să se isterizeze, a început să tremure, să mă ameninţe. Şi atunci Dincă l-a luat de mânuţă, a început să-l mângâie pe cap: "stai tati, stai liniştit aici", a menţionat Tonel Pop.


facebook whatsapp twitter pinterest