Gheorghe Dincă, interceptat când i-a povestit colegului de celulă cum a ucis-o pe Alexandra. "Mi-a plăcut"

Gheorghe Dincă, interceptat când i-a povestit colegului de celulă cum a ucis-o pe Alexandra. "Mi-a plăcut" © arhivă

În rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Gheorghe Dincă apar şi informaţii despre cum "monstrul din Caracal" i-a povestit cu lux de amănunte colegului de celulă ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceşanu.

Aflat după gratii, Gheorghe Dincă i-a mărturisit colegului de celulă totul despre cum a ucis-o pe Alexandra Măceşanu şi cum a scăpat de cadavru. Inculpatul a fost interceptat chiar şi în penitenciar, conform datelor din rechizitoriul DIICOT, obţinut de Mediafax.

Gheorghe Dincă i-a dezvăluit colegului de celulă până la cel mai mic detaliu în privinţa a ceea ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceşanu. Pe ea, a numit-o "a doua", iar pe Luiza, "prima". Acest lucru arată că fetele nu au fost pentru el decât nişte simple obiecte sexuale.

În interceptările organelor de anchetă, Gheorghe Dincă spune că nu a ştiut că Alexandra Măceşanu a apelat numărul unic de urgenţă 112. 

"Dacă-mi arăta aia telefonul cădeam jos", i-a spus "monstrul din Caracal" colegului de celulă, în discuţia pe care o aveau. Gheorghe Dincă s-a referit, aici, la ipoteza că şi-ar fi dat seama că Alexandra a alertat autorităţile folosindu-i telefonul mobil. 

Gheorghe Dincă a admis în faţa colegului de celulă că a făcut totul... din plăcere: "Păi uite, nu vezi că de-aia mi-a plăcut, sunt aici".

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu au fost trimişi în judecată pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. Vineri, 17 ianuarie, cei doi au fost mutaţi de la arestul Slatina în Penitenciarul Craiova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro