Gheorghe Dincă, dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Slatina / UPDATE

Gheorghe Dincă, dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Slatina © Arhivă

UPDATE. Magistrații de la Tribunalul Slatina au decis, în urma audierii, să accepte cererea procurorilor și să prelungească mandatul de arest preventiv pe numele lui Gheorghe Dincă. Astfel, suspectul va mai rămâne în arest pentru încă 30 de zile, de pe 26 august, până pe 24 septembrie.

---

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimelor odioase din Caracal, a ajuns în urmă cu scurt timp la Tribunalul Slatina, unde urmează să fie audiat de către magistrați.

Potrivit Antena 3, Dincă a ajuns la Tribunalul Slatina în jurul orei 10. După ce va fi audiat, urmează ca acesta să se întoarcă la locuința sa din Caracal, pentru a fi alături de anchetatori, pas cu pas, în cercetările lor.

Gheorghe Dincă, arestare prelungită

Mai mult, procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv al suspectului, pentru încă 30 de zile. Gheorghe Dincă a recunoscut, anterior, că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Despre cea dintâi fată, nu există încă dovezi concrete, corpul acesteia nefiind încă găsit.

Anchetatorii se pregătesc de scanare

Anchetatorii urmează să scaneze curtea lui Dincă. Pentru acest lucru, se vor folosi de un scanner special, cu ajutorul căruia vor putea vedea până la cinci metri adâncime în sol. Intenția, evident, este cea de a descoperi ce se află îngropat și ascuns, în curtea suspectului.

Femeia violată de Gheorghe Dincă, mărturisiri șocante

Femeia care și-a făcut curajul să depună plângere la poliție împotriva lui Gheorghe Dincă, acuzându-l pe acesta de viol a rupt tăcerea. Aceasta a mărturisit la Antena 3 cum Dincă a amenințat-o cu moartea dacă povestește cuiva ce s-a întâmplat, a abuzat-o sexual și mai apoi a pus-o să muncească în grădina lui, la porumbi. Victima lui Gheorghe Dincă este din comuna Brâncoveni și susține că a trecut prin chinuri de neimaginat din cauza monstrului din Caracal. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro