Gheorghe Dincă și-a schimbat iar declarația. Ce a putut să spună despre Luiza Melencu

Gheorghe Dincă și-a schimbat iar declarația. Ce a putut să spună despre Luiza Melencu © captura video

Gheorghe Dincă, cel numit criminalul din Caracal și totodată bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, și-a schimbat, din nou, declarația.

Gheorghe Dincă a fost adus astăzi sub escortă la propria locuință, dar și pe o stradă din apropierea casei, pentru a explica cum a răpit-o pe Luiza Melencu, în urmă cu aproximativ câteva luni. Criminalul din Caracal le-a arătat anchetatorilor cum a prins-o pe fată, a legat-o cu o curea de piele și a dus-o în casă. Ca și în cazul reconstituirii răpirei Alexandrei Măceșanu, rolul Luizei a fost jucat tot de o polițistă. 

Cu toate acestea, Gheorghe Dincă s-a răzgândit în privința Luizei și a declarat că a fost adusă cu forța în casa lui și nu a venit de bunăvoie, așa cum a afirmat la începutul anchetei.

Mama Luizei a leșinat

Cu nervi întinși la maxim, mama fetei, care se afla acolo încă de la primele ore ale dimineții, a început să lovească una dintre mașinile poliției, în încercarea de a discuta față în fața cu cel care se presupune că i-a ucis fiica. 

Mamei Luizei i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe asfalt, iar oamenii prezenți au sunat de urgență la 112. Femeia a primit îngrijiri medicale în ambulanță. Femeia s-a simțit rău atunci când Gheorghe Dincă a început să le explice anchetatorilor cum a răpit-o pe Luiza.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro