Gheorghe Dincă, prins cu minciuna! Nu ar fi avut complici care să o scoată pe Luiza Melencu din casă

Gheorghe Dincă, prins cu minciuna! Nu ar fi avut complici care să o scoată pe Luiza Melencu din casă © Arhiva

Gheorghe Dincă a făcut o serie de declarații haluciante de curând, în care a recunoscut că ar fi avut doi complici care au scos-o pe Luiza Melencu din casa lui.

Procurorii au strâns suficiente probe pentru finalizarea anchetei, iar presupusul criminal din Caracal este la un pas să fie trimis în judecată. Ultimele declarații ale lui Gheorghe Dincă i-au adus în atenția procurorilor pe doi complici, chiar l-ar fi ajutat pe acesta să le țină captive în casa lui Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Chiar dacă Gheorghe Dincă a fost vehement în declarații, anchetatorii au descoperit faptul că acestea nu sunt plauzibile și nu corespund realității. 

Astfel, procurorii care se ocupă de caz au căutat în baza de date cele două nume furnizate de Gheorghe Dincă și au aflat faptul că în țara noastră există o singură femeie cu acel nume, dar care nu are cum să aibă vreo legătură cu cazul din Caracal. S-au realizat și planșe foto care, în momentul în care i-au fost prezentate lui Gheorghe Dincă, acesta nu a recunoscut personajele. Astfel, s-a ajuns la concluzia că presupusul criminal din Caracal a mințit în ultimele declarații.

"Am fost legat la mâini şi la picioare, m-au dus jos şi m-au bătut. Mi-au spus să le dau 40 sau 45 de mii de euro şi le-am spus că am doar 750 de euro, au luat banii şi au plecat toţi cinci prin spatele casei. Pe 11 aprilie, Petruţa a venit la mine, mi-a spus că Ştefan o bate, a rămas câteva zile şi am făcut sex. Pe 14 aprilie, când Petruţa dormea am plecat să cumpăr cafea şi coniac. Am văzut-o pe Luiza şi am vrut să o duc acasă, eram sătul de sex. Am auzit-o că a vrut să scoată banii şi am crezut că e prostituată. Am dus-o în casă şi apoi a venit Fane care a violat-o. După i-am prezentat-o Petruţei şi mi-a spus că îi place de ea. Luiza a băut vin", declara Gheorghe Dincă despre cei doi presupuși complici. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro