Anunț-șoc! Gheorghe Dincă ar putea scăpa fără nici o zi de închisoare

Anunț-șoc! Gheorghe Dincă ar putea scăpa fără nici o zi de închisoare © Arhiva

Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal! La cinci luni de la începerea anchetei, oamenii legii încă nu au reușit să refacă firul evenimentelor și să deslușească misterul acestor tragedii.

În timp ce Gheorghe Dincă a recunosct, încă de la început, că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, multe dintre declarațiile sale sunt încă declare. Acum informația-bombă vine din partea avocatului familiei Luizei Melencu, care spune că Gheorghe Dincă ar putea fi achitat în cazul crimelor din Caracal.

Ar putea scăpa de închisoare

Tonel Pop s-a prezentat acolo, alături de ceilalți reprezentanți legali din caz, pentru analizarea dosarului. "Pot să îl achite la un moment dat, ceea ce este mult mai grav", a declarat Tonel Pop, la sediul DIICOT.

Tonel Pop mai spune că nu există probe suficiente care săîl incrimineze pe Gheorghe Dincă și că dosarele nu se legate. Pe de altă parte, Gheorghe Dincă a cerut recent să studieze, alături de avocatul lui, dosarul său.

"Să vadă şi el despre ce e vorba, detalii. Data o stabilesc procurorii. Am făcut cerere, am trimis-o la DIICOT", a mărturisit avocatul Claudiu Lascoschi la RTV. Mai mult, familiile celor două fete, pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis, au dreptul să studieze dosarele, alături de avocații lor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro