Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Luizei Melencu: „Aveți încredere în Dumnezeu și în mine”

Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Luizei Melencu: „Aveți încredere în Dumnezeu și în mine” © arhivă

După ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că familia sa și familia Luizei Melencu au primit câte o scrisoare semnată cu numele lui Gheorghe Dincă, Monica Melencu, mama copilei dispărută în luna aprilie a anului 2019, a dezvăluit câteva dintre lucrurile pe care „monstrul din Caracal” le-ar fi așternut pe foaie. 

Duminică, 26 ianuarie, Alexandru Cumpănașu a făcut publică o scrisoare pe care familia Alexandrei Măceșanu a primit-o în cutia poștală. Scrisoarea ar fi venit chiar de la Gheorghe Dincă. În acele rânduri, apar detalii concrete referitoare la familia Măceșanu, pe care doar un apropiat le-ar cunoaște în mod normal.

De asemenea, pe cele trei foi de caiet mic de matematică, inculpatul își asumă faptele și își exprimă recunoștința față de părinții Alexandrei pentru că au mult bun simț și nu îl jignesc. 

Scrisoarea pentru familia Luizei Melencu

Mama Luizei nu a vrut să facă publică toată scrisoarea. Însă la sfatul avocaților, Monica Melencu a citit câteva pasaje. Gheorghe Dincă ar fi susținut în această scrisoare că Luiza nu este moartă și că îi pare rău de cele întâmplate. 

Femeia a precizat că scrisul este asemănător cu cel pe care l-a văzut în dosar.

„Sunt foarte multe. Nu pot să spun tot ce scrie. Scrie că Luiza nu e moartă, că îi pare rau de ce s-a întâmplat, că l-a forțat Ștefan să dea telefon tatălui meu. Ștefan îl amenința să dea telefon să spună că Luiza a plecat în Elveția. În toată scrisoarea scrie că Luiza traiește şi își susține ultima declarație care a ajuns şi la DIICOT. (...)  Scrisul e foarte asemănător cu ce am văzut în dosar, l-am recunoscut”, a relatat mama Luizei la RTV.

 „Aveți încredere în Dumnezeu și în mine”, ar mai fi scris Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro