Gheorghe Dincă, singur de Sărbători! Soția i-a adus mâncare în închisoare, dar el nu a vrut să o vadă

Gheorghe Dincă, singur de Sărbători! A făcut un gest cu care și-a șocat până și soția © Arhivă

A fost un Crăciun singuratic pentru Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a ucis două tinere, în Caracal. Deși soția i-a făcut pachet și s-a dus până la Peninteciarul Jilava pentru a-l vedea, el a refuzat să se întâlnească la vorbitor, gest care a șocat-o până și pe femeia care i-a fost alături în toate aceste luni turbulente!

Gheorghe Dincă a petrecut primele Sărbători de după gratii, însă a spune că a „petrecut” este un pic cam... exagerat. „Criminalul din Caracal” este definit ca fiind un lup singurativ, care nu vorbește cu nimeni și care este evitat și de colegii de detenție. De Crăciun, soția lui i-a pregătit un pachet cu mâncare, pe care i l-a adus personal în penitenciar, conform wowbiz.ro.

Însă, surpriză: Dincă a refuzat să își vadă soția, iar persoane de la fața locului au declarat că nu sunt sigure dacă este ovrba despre protecție sau pur și simplu nu poate da ochii cu familia lui, din vaste motive.

„Nu vrea să vorbească deloc cu familia, nu știu dacă este vorba de protecție sau pur și simplu, nu vrea să dea ochii cu soția sau copiii săi”, au explicat surse.

Gheorghe Dincă este închis de aproximativ jumătate de an, timp în care autoritățile au făcut eforturi colosale pentru a încerca elucidarea misterului dispariției Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Nici acum nu s-a ajuns la o concluzie, iar familia Luizei continuă să lupte pentru speranța că adolescenta este încă în viață.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro