Gheorghe Dincă, vizitat pentru prima dată de familie în arest, după 5 luni! "I-a fost ruşine de ce a făcut"

Gheorghe Dincă, vizitat pentru prima dată de familie în arest, după 5 luni! "I-a fost ruşine de ce a făcut" © arhivă

Claudiu Lasoschi a oferit detalii tulburătoare în cazul lui Gheorghe Dincă! Recent, "monstrul din Caracal" a primit prima vizită din partea familiei. Avocatul a precizat că Dincă a refuzat până acum să ia contact cu rudele sale din cauza... ruşinii!

Gheorghe Dincă a fost dus în arest preventiv la sfârşitul lunii iulie, după ce a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, cele două copile pe care le luase cu maşina, la ocazie. Deşi a avut încă de la început dreptul de a primi vizite din partea familiei, Gheorghe Dincă a refuzat. Până acum câteva zile! 

"Drepturi a avut în permanenţă, dar nu a vrut sa vorbească cu nimeni. A fost vizitat de curând de un membru al familie", a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, potrivit RTV.

A refuzat vizitele şi pachetele, de ruşine

Motivul pentru care ar fi refuzat să intre în contact cu familia ar fi ruşinea! Mai mult, n-a acceptat să primească nici pachete din partea lor. 

Când i-a comunicat avocatului că vrea să ia legătura cu rudele, avocatul Claudiu Lasconchi a făcut demersurile necesare şi iată că, recent, "monstrul din Caracal" a primit vizita unui membru al familiei. 

"Nici pachet nu a vrut mult timp, probabil i-a fost rusine de ce a facut. Când a vrut să ia legătura cu familia m-am implicat în acest sens", a mai spus avocatul.

Gheorghe Dincă, scos de urgență din arestul Poliției

Marţi, 3 decembrie, Gheorghe Dincă a fost scos din arestul central şi dus la spital. Pare-se că individul a acuzat dureri de ochi. Nu este prima dată când Gheorghe Dincă se plânge de astfel de lucruri. În trecut, le-a mai spus anchetatorilor că are nevoie de pastile pentru artroză.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro