Gigantul care vine în România și face angajări masive. Se dau salarii de 300 de lei pe oră
Publicat pe 11.08.2022 la 12:13 Actualizat pe 11.08.2022 la 12:13
În ultima perioadă a avut loc un val de scumpiri și acest lucru a afectat economia la nivel global. Pentru angajații români se fac anunțuri interesante, dar și bănoase cu mai multe oportunități. O firmă din Ucraina intră în țara noastră cu oferte greu de refuzat pentru cei specializați în IT.
- Se fac angajări masive în România
- Iată ce trebuie să faci!
O firmă din Ucraina vine cu propuneri interesante pentru români, dar și cu oferte greu de refuzat pentru cei care sunt specializați în IT. Cei care își doresc un job din care să câștige o sumă mare de bani pot accepta oferta greu de refuzat.
Gigantul care vine în România și face angajări masive
Oferta de joburi este destul de atractiva asta pentru că un programator poate câștiga de la 25 la 60 de dolari pe oră sau chiar mai mult, iar plata se va face de două ori pe lună. Un alt specialist IT poate câștiga 300 de lei pe oră, care nu este deloc o sumă mică pentru țara noastră.
În prezent sunt 61 de conaționali care muncesc de acasă pentru această campanie, iar 100 de români intenționează ca să recruteze campania în următoarea perioadă.
,,Ne-am orientat către specialiștii IT din Europa de Est deoarece aceștia sunt recunoscuți la nivel global pentru expertiza și dedicarea lor. Deoarece regiunea noastră oferă servicii de cea mai înaltă calitate multor companii din Statele Unite și Europa de Vest. Europa de Est a fost adesea numită un paradis al dezvoltării software offshore.
Ucraina, România și Polonia sunt printre țările est-europene care se poziționează cu mândrie în top 10 atunci când vine vorba de calitatea serviciilor IT oferite. În plus, specialiștii din aceste țări sunt capabili să comunice în limba engleză la un nivel avansat. Astfel, pentru noi a fost natural să ne îndreptăm atenția către IT-știi români”, spune Aleksandr Volodarsky, CEO și co-fondator Lemon.io, potrivit playtech.ro.
De unde vor lucra angajații
Fondatorul pune foarte mult accent pe munca de acasă, ceea ce este un beneficiu pentru toți cei care vor să se angajeze. Acesta susține că pandemia de Covid-19, dar și războiul din Ucraina au demonstrat că munca la distanță vine cu un mare avantaj în situațiile de criză.
Citește și: Salariile românilor cresc de la 1 ianuarie, 2023. Ce spune ministrul Muncii