Gigi Becali, chemat în fața judecătorilor / Milionarul este decis să meargă până la capăt

+3 click pentru
galerie

Milionarul Gigi Becali este citat în fața judecătorilor, într-un proces deschis chiar de el împotriva reprezentanților ANAF.

Afaceristul se războiește cu ANAF în mai multe procese și, recent, a făcut o nouă plângere împotriva instituției amintite. Astfel, Gigi Becali este citat în fața judecătorilor peste câteva zile, când va fi nevoit să demonstreze cu probe că cele sesizate de el sunt reale. Într-un alt proces, Becali a solicitat blocarea conturilor Primăriei Capitalei, ca să-şi recupereze banii pentru un teren luat de instituţia amintită pentru construirea Pasajului Pipera. Gigi Becali a primit despăgubiri în valoare de 934.621 de euro. 

Terenul în cauză avea o suprafaţă de 1.773 metri pătraţi, iar Primăria Bucureşti stabilise despăgubiri în valoare de doar 68.000 de euro pentru latifundar, adică aproximativ 38 de euro pentru un metru pătrat. În urma unui proces deschis de Becali, Tribunalul Bucureşti a decis ca acesta să primească despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, însă Primăria Capitalei a contestat decizia la Curtea de Apel, unde s-a stabilit cuantumul despăgubirilor în valoare de 773.000 euro. Ulterior s-a decis rejudecarea dosarului, iar ultima decizie a magistraţilor a fost ca Becali să primească 934.621 euro despăgubiri, adică aproximativ 527 euro/mp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro