Gigi Becali, la tribunal, pentru 1.700 de euro / Cine i-a pus gând rău milionarului!

+3 click pentru
galerie

Celebrul milionar Gigi Becali are din nou probleme cu legea, din cauza unei femei cu care s-a judecat ani la rând și care, acum, îi cere aproape 1.700 de euro.


După ce a pierdut procesul cu Antoaneta Dragomir, Gigi Becali s-a trezit, recent, cu un nou proces descis de femeie. Aceasta a cerut ca milionarul să îi mai dea aproape 1.700 de euro, bani pe care i-a cheltuit cu procesele, de-a lungul timpului. Anul trecut, Gigi Becali a obţinut suspendarea executării silite, în războiul pe care îl poartă de câţiva ani cu Antoaneta Dragomir, fost contracandidat din campania electorală din 2012. 

În urmă cu doi ani, Antoaneta Dragomir a câştigat definitiv procesul şi a obţinut executarea silită a afaceristului, care îi datorează femeii 50.000 de euro. Becali a contestat executarea şi a câştigat în 2019, obţinând o amânare pe termen nelimitat şi păstrând, temporar, cei 50.000 de euro.

Pe de altă parte, într-un alt proces, Becali a solicitat blocarea conturilor Primăriei Capitalei, ca să-şi recupereze banii pentru un teren luat de instituţia amintită pentru construirea Pasajului Pipera. Gigi Becali a primit despăgubiri în valoare de 934.621 de euro. Terenul în cauză avea o suprafaţă de 1.773 metri pătraţi, iar Primăria Bucureşti stabilise despăgubiri în valoare de doar 68.000 de euro pentru latifundar, adică aproximativ 38 de euro pentru un metru pătrat. În urma unui proces deschis de Becali, Tribunalul Bucureşti a decis ca acesta să primească despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, însă Primăria Capitalei a contestat decizia la Curtea de Apel, unde s-a stabilit cuantumul despăgubirilor în valoare de 773.000 euro. Ulterior s-a decis rejudecarea dosarului, iar ultima decizie a magistraţilor a fost ca Becali să primească 934.621 euro despăgubiri, adică aproximativ 527 euro/mp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro