Gigi Becali nu se teme de coronavirus: ”Cum să-mi fie frică dacă sunt împărtășit și mă duc în fiecare zi la biserică„

Gigi Becali nu se teme de coronavirus © Arhiva

În plină pandemie de coronavirus, când românii se tem ca nu cumva să contacteze coronavirusul, Gigi Becali se declară de neatins.

Afaceristul din Pipera nu se teme că va contacta coronavirusul pentru că el se roagă zilnic pentru el și poporul lui. Toată lumea știe că Becali este extrem de credincios și că nu de puține ori s-a bazat pe ajutorul lui Dumnezeu pentru a trece peste vreo problemă. Și acum, când întreaga lume se luptă cu virusul Covid-19, Becali spune că rugăciunea și Dumnezeu îl vor salva și de această dată.

"Cel mai mare ajutor pe care-l dau oamenilor este rugăciunea mea. Mă rog la Hristos și zic: Doamne Iisuse Hristoase, și așa suntem destul de amărâți și vai săracii oameni cât sunt de supărați... vin din țări străine, au muncit pe acolo... Exact așa vorbesc cu Hristos. Fă o minune cu poporul nostru", a declarant Becali pentru Antena 3.

Ba mai mult, Becali a recunoscut că el continuă să se împărtășească cu aceeași linguriță folosită de toată lumea. El spune că în ”Casa lui Dumnezeu” nu îi este frică că se va infecta cu coronavirusul.

"Am tot auzit că Teodosie împărtășește cu aceeași linguriță. Ce credeți că am făcut la împărtășanie? I-am lăsat pe toți să intre și m-am împărtășit ultimul cu aceeași linguriță. Cum să-mi fie frică de coronavirus dacă sunt împărtășit și mă duc în fiecare zi la biserică, mă duc la Liturghie. Se va apropia vreodată vreun virus de mine când eu mă rog în fiecare zi la Hristos la Sfânta Liturghie?", a mai spus Becali.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro