Gina, o fetiță de 12 ani din Petroșani, a dispărut fără urmă. Nu s-a mai întors acasă de la școală

Gina, o fetiță de 12 ani din Petroșani, a dispărut fără urmă. Nu s-a mai întors acasă de la școală © observator.tv

Se înmulțesc pe zi ce trece cazurile în care copiii dispar fără urmă de acasă. De această dată, Simona Gina Bacia, o copilă de doar 12 ani din Petroșani, a plecat de la școală, dar nu s-a mai întors la locuință.

Incidentul a avut loc ieri, 20 ianuarie, iar fetița a dispărut în jurul orei 12:00. Familia minorei a căutat-o ore în șir, fără încetare și a verificat fiecare loc în care fetița ar fi putut să meargă. După ce toate tentativele de a o găsi au eșuat, mama fetiței a apelat la ajutorul polițiștilor. 

"La data de 20.01.2020, în jurul orei 22:36, Poliția Municipiului  Petroșani a fost sesizată de o femeie din Petroșani cu privire la faptul că fiica sa, Bacia Simona-Gina, în vârstă de 12 ani, a plecat în jurul orei 12:00, de la ultima oră de curs (minora este elevă la o şcoală din municipiul Petroșani) și nu a mai revenit la domiciliu", transmite IPJ Hunedoara, potrivit observator.tv.

Fetița, în vârstă de 12 ani, a fost văzută ultima oară când a plecat de la școală și atunci purta o geacă închisă la culoare, o bluză gri, pantalogi de culoare închisă și o pereche de cizme albe. 

Semnalmente Simona Gina Bacia, în vârstă de 12 ani: Minora are o greutate de 40 de kilograme, păr șaten deschis, ochi căprui și păr șaten tuns la lungime medie.

Cazul care a șocat România

În luna septembrie a anului trecut, Adriana, o copilă de 11 ani, a fost omorâtă de Johannes Vissacher, un olandez care frecventa des România. Minora a fost răpită în apropiere de casă, atunci când se întorcea de la școală, batjocorită și lăsată pe marginea drumului. După ce a aflat că are calitatea de suspect, olandezul și-a pus capăt zilelor, în Germania. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro