Ginerele liderului galeriei FCSB, scandal cu împuşcături, în plină stradă! A luat-o pe urmele lui Mustaţă

+3 click pentru
galerie

Ginerele liderului galeriei FCSB a provocat un război în toată regula, în cel mai periculos cartier din București, în timpul căruia s-ar fi folosit inclusiv arme.

După ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a fost închis pentru o tentativă de omor, comisă în timpul unei bătălii sângeroase, a venit rândul ginerelui său, Bebică, să iasă în evidență la acest capitol. Mai exact, este vorba despre un război care, practic, a împărțit clanul Ștoacă în două tabere dușmane. Potrivit unor surse judiciare, ginerele lui Mustață și văr al lui Marius Ștoacă, ar fi avut un conflict cu alți doi membri ai clanului, Nicu Spaniolu și Liviu al lui Ștoacă.

Însoțit de prietenul său Nicușor Dumitrescu, zis Bibiloi, un nume marcant în cadrul grupării Sportivilor, Bebică ar fi mers în Ferentari, unde locuiesc cei doi, găsindu-i în fața blocului. În timp ce-i loveau, agresorii ar fi fost opriți de un vecin al victimelor, Lala Piscureanu. Nemulțumiți de faptul că bărbatul s-ar fi băgat unde nu-i fierbea oala, aceștia ar fi revenit spre seară, înarmați, inclusiv, cu o armă cu alice și ar fi tras în geamurile lui Piscureanu, care s-a baricadat în casă, ca să nu fie împuşcat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro