Gorjean cu chef de glume. Prăbușirea avionului din Motru, doar un apel fals

Prăbușirea avionului din Motru, doar un apel fals © Arhiva

Joi, 26 martie, un gorjean a alertat autoritățile locale. Bărbatul a sunat la 112 pe motiv că un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona orașului Motru.

Un martor al așa zisului incident a sunat la 112 în jurul orei 12:30 pentru a declara prăbușirea unui avion. Însă, la scurt timp, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură, iar apelul localnicului se pare că a fost doar o alarmă falsă.

Înainte de a alerta autoritățiile omul a văzut avionul de mici dimensiuni zburând înclinat, foarte aproape de sol, iar la un moment dat nu l-au mai văzut deloc. Acela a fost momentul când panica s-a instalat, sunând imediat la 112.

În urma apelului bărbatului, mai multe echipe de intervenție de la ISU Gorj au ajuns la fața locului, însă nici vorbă de avion prăbușit.

Acum, la câteva ore distanță, situația din Motru a fost clarificată de către autorități.

”ROMATSA a confirmat că un avion militar a survolat zona la joasă înălțime. Cei care au sunat la 112 au crezut, probabil, că s-a prăbușit, fiindcă nu l-au mai văzut ridicându-se. ISU Gorj a suspendat căutările”, a transmis ISU Gorj, conform evz.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro