Grătarele, manelele și dedicațiile, interzise în Timișoara! Primarul a luat o decizie radicală

Grătarele, manelele și dedicațiile, interzise în Timișoara! Primarul a luat o decizie radicală © captură video

Decizie total neașteptată! Primarul din Timișoara interzice manelele, dedicațiile, dar și grătarele la evenimentele care se desfășoară pe domniul public al orașului. 

Nicolae Robu le-a transmis angajaților că vor fi sancționați dacă nu vor lua măsuri. De asemenea, primarul spune că nimeni nu va fi exceptat de la această regulă

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, dispun următoarele: Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, a transmis primarul.

De ce au fost interzise manelele, dedicațiile, și grătarele la evenimentele care se desfășoară pe domniul public în Timișoara? Ei bine, primarul a luat această decizie după ce pe rețelele de socializare ar fi apărut mai multe filmulețe de la astfel evenimente, acolo unde chiar și el ar fi făcut dedicații.

Cei mai afectați susțin că sunt comercianții care urmează să ia parte la târgul de Crăciun din oraș. Ei vor fi nevoiți să vină cu micii gata făcuți, căci nu mai au voie să încingă grătarele în public. 

Consiliul Local luase decizia de a interzice grătarele pe străzi încă din anul 2007, însă, spune un consilier, aceasta regulă nu a fost respectată. În Regulamentul de comerț stradal în Timișoara scrie că persoanele care încalcă această regulă vor primi amenzi între 100 și 500 de lei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro