Gravidă ucisă de o altă femeie! Poliţiştii au găsit bebeluşul din pântecele victimei la criminală

Gravidă ucisă de o altă femeie! Poliţiştii au găsit bebeluşul din pântecele victimei la criminală © spynews.ro

Caz de-a dreptul şocant! O tânără de 19 ani, gravidă, a fost găsită moartă la o ghenă de gunoi din oraş. Când cadavrul a fost examinat, anchetatorii au observat că bebeluşul pe care îl purta în pântece pur şi simplu a dispărut!

Marlen Ochoa Lopez, o tânără de 19 ani din Chicago, Statele Unite ale Americii, a fost găsită fără suflare, la o ghenă de gunoi. Ultima oară fusese văzută pe 23 aprilie, iar de atunci partenerul ei de viaţă o căuta neîncetat. 

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că femeia era tăiată în zona burţii şi nici urmă de copil. Anchetatorii au ajuns rapid la o femeie de 46 de ani, tot din Chicago, pe care Marlen Ochoa Lopez o cunoscuse pe Facebook, pe un grup dedicat viitoarelor mămici. 

Legătura s-a făcut repede! În acele zile, o femeie de 46 de ani sunase la Ambulanţă, susţinând că a născut acasă şi că micuţul are probleme. Testele ADN au demonstrat că bebeluşul era al femeii găsite moartă şi al soţului ei, potrivit mirror.co.uk.

Copilul a suferit grave leziuni cerebrale și medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire. Anchetatorii cred că femeia de 46 de ani a ademenit-o pe Marlen Ochoa Lopez în casă, promiţându-i lucruri pentru cel mic. Acolo însă, ar fi fost ucisă. Cercetările continuă.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro