Greşeală gravă făcută de un şofer! S-a dus să plătească alimentarea la benzinărie, dar a omis un amănunt important

Greşeală gravă făcută de un şofer! S-a dus să plătească alimentarea la benzinărie, dar a omis un amănunt important

Un cetăţean de origine ucrainiană a avut parte de o surpriză mai mult decât neplăcută, într-una din benzinăriile din Adjud (judeţul Vrancea). A oprit să-şi alimenteze maşina, dar n-a sesizat că cineva pusese ochii pe acţiunile sale.

După ce a alimentat, bărbatul din Ucraina s-a îndreptat către casele de marcat. Greşeala lui impardonabilă a fost că şi-a lăsat la vedere, în maşină, borseta personală plină cu bani şi documente. Pe fază a fost un bărbat din Iaşi, ce se afla şi el în staţia de alimentare, şi care i-a furat-o, apoi a pornit la drum, rapid, spre Focşani.

Poliţia din Adjud a fost sesizată de către angajaţii staţiei de carburanţi că un bărbat din Ucraina acuză că i-a fost furată borseta, în care se aflau telefonul mobil, o sumă considerabilă de bani, un card bancar, permisul de conducere şi documentele personale.

Hoţul originar din Iaşi, în vârstă de 39 de ani, a fost rapid identificat şi reperat de către poliţişti. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Din fericire, cetăţeanul ucrainian şi-a recuperat prejudiciul în totalitate.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro