Horoscop chinezesc pentru sâmbătă, 11 ianuarie 2020: Cocoșii stau bine pe toate planurile

Horoscop chinezesc pentru sâmbătă, 11 ianuarie 2020: Cocoșii stau bine pe toate planurile © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, sâmbătă, 11 ianuarie.

Dragon
Dragonii sunt pregătiți pentru un nou început în viața lor. Cele mai bune idei le vin în această perioadă, așa că în curând se vor pregăti să dea o veste mare. 

Șarpe
Șerpii vor trece printr-o zi mai dificilă din toate punctele de vedere. Aceștia nu vor avea parte de prea mult noroc în această zi, însă perioada următoare va veni cu vești bune. 

Tigru
Tigrii se bucură de o zi alături de familie, dar și de persoana iubită. Aceștia își fac planuri de vacanță și sunt gata pentru o escapadă frumoasă alături de persoana iubită. 

Maimuță
Maimuțele au planuri mari pentru acest weekend. Acestea vor să se relaxeze și să petreacă timp de calitate alături de persoanele importante din viața lor. 

Cal
Deși e weekend, caii vor munci și vor realiza că este mai bine să facă ceva decât să aibă în cap gânduri negative. Chiar dacă trec printr-o perioadă dificilă, aceștia sunt încurajați de prieteni să continue. 

Câine
Nativii din zodia câine sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Aceștia sunt pregătiți să facă față unor noi provocări și nu spun la nici o oportunitate. 

Mistreț
Mistreții au parte de o perioadă aglomerată în viața lor, însă asta este foarte bine deoarece sunt pregătiți pentru o vacanță și trebuie ca toate lucrurile să fie puse la punct. 

Cocoș
Cocoșii stau bine pe toate planurile și orice ar fi aceștia sunt gata să înfrunte cu bine orice problemă. Aceștia nativi sunt pregătiți pentru o perioadă frumoasă din viața lor. 

Bivol
Nativii din zodia Bivol trec printr-o perioadă dificilă, însă nu este nimic ce va fi pe lungă durate. Trebuie să aibă încredere deoarece lucrurile se vor putea rezolva. 

Oaie
Oile vor petrece mult timp în preajma persoanei iubite și se gândesc serios la planuri pentru viitor. 

Iepure
Iepurii vor avea niște dispute cu membrii familiei, dar problemele vechi își vor găsi rezolvarea

Șobolan
Șobolanii se vor relexa în această zi alături de persoana iubită. Aceștia vor putea să se gândească la perioada următoare în liniște, într-o atmosferă plăcută. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro