Horoscop chinezesc pentru săptămâna 9-15 decembrie. Şerpii îşi vor rezolva problemele, iar Iepurii cunosc o persoană nouă

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 9-15 decembrie. Şerpii îşi vor rezolva problemele, iar Iepurii cunosc o persoană nouă © Arhivă

Horoscopul chinezesc le-a pregătit schimbări pentru săptămâna 9-15 decembrie. Luna cadourilor le va aduce multe surprize, unele plăcute, altele mai puţin. Ce trebuie să reţină fiecare este faptul că orice problemă va fi rezolvată.

Şobolan

În această săptămână, Şobolanul se va descurca cel mai bine de unul singur. Fire independentă, acest nativ va vedea că lucrurile vor deveni mult mai prospere dacă îşi urmează propria intuiţie. În weekend vor avea parte de o veste importantă prin care li se va concretiza o relaţie.

Bivol

La fel ca Şobolanii, aceşti nativi trebuie să aibă mai multă încredere în forţele proprii. Au o creativitate ieşită din comun, iar eforturile lor vor fi apreciate la locul de muncă. Aşadar, orice idee nouă ar avea, ar face bine să o transmită mai departe şi să nu asculte de vorbele celor din jur. În weekend se vor bucura de câteva clipe de relaxare, fie singuri, fie în compania persoanei iubite.

Tigru

În ceea ce-i priveşte pe Tigri, aceştia trebuie să fie ceva mai cumpătaţi. Trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, deoarece le poate influenţa viitorul. Pe final de săptămână vor petrece timp cu familia şi îşi vor încărca bateriile pentru oportunităţile care le bat la uşă.

Iepurii

Iepurii vor avea mare noroc în dragoste. Aceştia află în sfârşit ce gânduri au persoanele de care sunt interesaţi şi există mari şanse ca să înceapă relaţii. Cu toate astea, trebuie să-şi acorde puţin timp şi pentru ei şi să nu-i mai pună pe ceilalţi pe primul loc.

Dragon

Dragonii vor avea o săptămână cel puţin interesantă. Aceştia ar face bine să-şi pună în practică creativitatea şi de ce nu, să se orienteze spre noi domenii care în viitor le vor deschide multe uşi. Trebuie să profite de inteligenţa lor, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. 

Şarpe

Şarpele trebuie să fie ceva mai relaxat. Îşi face prea multe probleme, iar asta le poate afecta sănătatea. De aceea, trebuie să ştie că există o soluţie pentru orice şi dacă va analiza lucrurile mai bine, acestea nu se dovedesc a fi chiar atât de grave. Dacă este singur, vor întâlni o persoană nouă, care le va atrage atenţia.

Cal

Caii vor avea parte de o săptămână destul de solicitantă la muncă. Aceştia pot ajunge în momente în care simt că nu mai pot, însă trebuie să tragă puţin de ei, deoarece efortul lor va fi răsplătit dublu. Pentru că trec printr-o perioadă destul de tensionată, ar face bine să lase discuţiile cu apropiaţii pe weekend, deoarece riscă să spună lucruri pe care să le regrete ulterior.

Capră/Oaie

La fel ca Şerpii, aceşti nativi trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare. Chiar dacă nu le place să aştepte, vor fi nevoiţi. Altfel, riscă să strice totul. În weekend se vor aventura într-o scurtă excursie şi vor vedea din nou partea plină a paharului.

Maimuţă

Maimuţele au mai mult de lucru la muncă. Chiar dacă sunt printre cele mai energice zodii, acestea vor avea momente când se vor simţi istovite. Cu toate astea, trebuie să-şi păstreze optimismul, pentru că weekendul le va aduce din nou în starea de echilibru.

Cocoş

Acest nativ trebuie să fie mai blând cu propria persoană. Este o fire foarte muncitoare, însă nu trebuie să se solicite prea mult, deoarece se vor stoarce singuri de energie. În timpul săptămânii vor apărea nişte sarcini noi, iar pentru a reuşi să le rezolve trebuie să-şi dozeze bine timpul.

Câine

Câinii au un farmec aparte. Vor reuşi să se facă plăcuţi, atât la locul de muncă, cât şi în faţa unei persoane pe care o îndrăgesc. Astfel, vor reuşi să-şi pună în sfârşit planurile în aplicare. 

Mistreţ

Mistreţii vor avea parte de câteva provocări, din punct de vedere profesional sau sentimental. Nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece dacă vor şti cum să trateze situaţia, lucrurile se vor îndrepta spre o cale pozitivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro