Homepage » Actualitate » Stiri interne » Horoscop săptămânal 25-31 martie 2024: Balanțele vor avea stări de tensiune interioară

Horoscop săptămânal 25-31 martie 2024: Balanțele vor avea stări de tensiune interioară

Ilinca Lunca

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 25.03.2024 la 13:07 Actualizat pe 25.03.2024 la 13:07

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 25-31 martie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Remus Ionescu

Temus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii.

Spynews.ro

  • Horoscopul săptămânii 25-31 martie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Luni, zi plina, asa cum este si Luna: agitatie, telefoane, intalniri; parca totul este pe fuga, doar pentru a fi bifat. Se lanseaza teme de discutie care vor fi abordate la urmatoarea ocazie. Aspecte;e astrale sunt amestecate: exista impulsuri si dorinta de actiune, urmate insa de razgandiri, amanari.

Intamplari sau schimburi recente de cuvinte cu partenerul de viata sau cu cineva important se poate sa fi lasat urme in sufletul lor, iar in perioada urmatoare vor incerca sa descopere cat de mare a devenit distanta emotionala dintre ei si ce se poate face pentru ca lucrurile sa revina la normal. Oricum, pentru o perioada par a fi mai putin dornici de comunicare, fara ca acest lucru sa insemne ca isi vor neglija sarcinile, responsabilitatile.

Taur

Posibile ingrijorari legate de sanatate la inceput de saptamana; pe masura ce trec orele se conving ca nu este ceva grav, dar se hotarasc poate sa fie mai atenti cu ei insisi. Pe de alta parte, ganduri si planuri mari: poate ca au fost de curand impresionati de activitatea si realizarile cuiva, iar acum vor sa paseasca pe un drum asemanator. La fel de posibil este sa fie cooptati intr-un colectiv, proiect destul de ambitios, pretentios si vor sa se ridice la inaltimea asteptarilor celorlalti. Saptamana neasteptat de buna in plan financiar, mai ales dupa un episod din zilele trecute care i-a cam pus pe ganduri, le-a redus entuziasmul sau increderea.

Joi, intalniri si discutii interesante, propunere atractiva, avantajoasa, contact cu un client si se poate dezvolta in timp o buna relatie.

Gemeni

Saptamana neasteptat de incarcata, intr-o perioada care le poate aduce intalniri importante, schimbari de loc de munca, de pozitie, functie, responsabilitati. Viata sociala bogata, invitatii la evenimente profesionale, sociale, intalniri, activitati de grup. Mai ales cei cu activitate pe cont propriu se bucura de solicitari, comenzi si, bineinteles, de incasari. Totusi, este bine sa mentina un nivel realist al discutiilor si planurilor, evolutiei unei situatii, proiect.

In perioada urmatoare, teste de tot felul pentru nativii Gemeni: legate de relatia cu seful, imaginea lor sociala si profesionala, relatia cu autoritatile. Poate ca vor fi nevoiti sa dea explicatii pentru actiunile sau declaratiile lor, apar situatii de urgenta carora trebuie sa le faca fata, sunt tot felul de intamplari de rezultatul carora depinde o promovare, continuitate la locul de munca.

Rac

Buna perioada pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca si pentru cei care vor sa isi consolideze pozitia, numele, influenta intr-o organizatie sau in domeniul lor de activitate. Luni, griji, emotii, nesiguranta interioara (trecatoare, totusi) legata de o intalnire, prezentare, ba chiar si de viitorul lor profesional. Preocupare pentru calatorii, deplasari, concediu, sarbatori, vacante; bineinteles, tin cont de contextul politic actual. Pentru unii, ganduri de stabilire in alta tara sau, bineinteles, legate de studii, cercetare, stadii de pregatire in strainatate. Oricum, sunt foarte activi, implicati, cauta, se intereseaza, tin legatura cu oameni importanti care le pot oferi o mana de ajutor si informatii, sfaturi pretioase. A doua parte a saptamanii pare mai incarcata in evenimente, intalniri, dar si sanse sa se puna in valoare.

Leu

La inceput de saptamana, posibila razgandire legata de o deplasare, destinatie, perioada unei calatorii. Poate ca au scapat de curand de o problema de natura materiala, iar acum isi pot stabili bugetul pe termen ceva mai lung.

Pentru ei poate sa fie o perioada bulversanta prin prisma lucrurilor pe care le afla, noutati sau chestiuni mai vechi, carora acum le cauta sensul profund, cauza si, evident, cauta sa anticipeze evolutia unor evenimente. Cautari intelectuale, sufletesti. Partea buna este ca au o alta stare si abordare fata de saptamanile anterioare: nu neaparat mai detasata, ci oarecum mai realista, cu o privire larga asupra lucrurilor. Marti seara, un plus de atentie pentru cei care se afla pe drum, la volan. De asemenea, este posibil sa apara incurcaturi, neintelegeri in comunicare.

Fecioara

La inceput de saptamana, cheltuieli, plati sau poate ca li se solicita un imprumut sau ajutor financiar. Oricum, este o perioada in care trebuie sa faca echilibristica cu banii si, daca este cazul, sa faca demersuri pentru a recupera sume si bunuri care li se cuvin sau le apartin. Intrarea recenta a lui Marte in semnul Pestilor pare sa aduca tot felul de tensiuni si neintelegeri in plan partenerial; nu este vorba doar despre omul iubit sau partenerul de viata, ci si in relatia cu oameni cunoscuti intamplator sau de curand: chiar primele discutii pot scoate la iveala diferente de abordari, conceptii, puncte de vedere. La un nivel subtil, chiar si neintelegerile si contrele au o parte valoroasa: ii ajuta sa se cunoasca mai bine, dar si pe cei cu care interactioneaza.

Balanta

Momente delicate, stare de tensiune interioara chiar in prima zi a saptamanii; sensibilitate, emotii cu ocazia unei intalniri, discutii. Au tendinta sa exagereze, sa se aprinda, sa ia totul la modul personal. Pentru cei singuri, intalnire sau revedere care le ridica ritmul batailor inimii; de emotie este posibil sa nu fie atenti la detalii, sensuri; echivocul din declaratii poate crea neplaceri mai tarziu. Miercuri, joi si vineri, incasari, recuperari de bani sau, daca au facut demersuri, obtinerea creditului.

In mare, in aceasta perioada accentul cade pe sanatate; se simt mai bine fata de saptamana anterioara sau, chiar daca nu se confrunta cu probleme de sanatate, sunt mai atenti la articole de ziar, postari, momente de la canalele TV in care vorbesc specialisti, medici, terapeuti, farmacisti.

Scorpion

Fragilitate emotionala si fizica la inceputul saptamanii. Bogat dialog interior in aceasta perioada; multe, insa, se petrec doar in mintea si imaginatia lor, dar au tendinta sa se ingrijoreze excesiv. Pentru unii, ambitie si dorinta de a dovedi ca au meritat increderea care li s-a acordat. Chiar daca este o perioada tulbure, pot inregistra succese diverse, importante chiar: promovare, incredintarea unor responsabilitati, functie. Vechi prieteni sau colaboratori le sunt de mare folos acum: conteaza, se pare, cuvantul lor, vorbele, parerile si atitudinea acestora fata de nativii Scorpion. In cadrul unui parteneriat sau asocieri castiga pozitii importante: sunt cei care au cuvant important de spus in luarea unor decizii, supervizeaza, controleaza, traseaza directii pentru viitor. Pentru femeile insarcinate, perioada in care trebuie sa aiba mare grija de ele; odihna, relaxare, eforturi moderate.

Sagetator

Inima buna, visuri si sperante la inceputul saptamanii. Foarte bine pot veni si niste bani sau poate ca profita de o reducere, promotie, li se face o favoare si se bucura. Interes major pentru casa, locuinta, gospodarie: fac o curatenie de primavara destul de serioasa, vor sa repare, inlocuiasca, refaca, construiasca (dupa cum este cazul). Perioada grozava pentru bunici: se implica in activitatile celor mici, se bucura de rezultatele lor, ii incurajeaza, le povestesc. Bucurie si entuziasm pentru cei care sunt la inceputul unui proiect, in primele saptamani sau luni de activitate: urmaresc, observa, studiaza, fura meserie de la cei mai in varsta sau mai vechi (iar acestia, din fericire, le impartasesc fara pareri de rau din cunostintele si experienta lor). Sanatate buna; eventuale mici deranjamente miercuri, joi si vineri.

Capricorn

Luni, graba, animatie, agitatie; intalnire in biroul sefului, invitatie la un interviu de angajare. Oricum, se vorbeste despre ei, poate ca sunt comparati cu concurenta, cu altii. In a doua parte a saptamanii, incasari crescute pentru cei care au activitate profesionala independenta.

Nevoie sau dorinta legata de o calatorie, deplasare, expeditie; oricum, sunt dornici sa (re)vada locuri frumoase, incarcate de semnificatii si sa invete de la oamenii de acolo. Bune rezultate la invatatura (nu neaparat despre note este vorba, ci despre acoperirea unor goluri in informatie, ajungerea la zi cu materia, intelegerea profunda a unor concepte). Perioada grozava pentru cei mai mici: pe de o parte ii surprind pe parint si bunici cu energia lor, dar si cu incapatanarea, curiozitatea, eforturile pe care le fac acum, pe de alta se bucura de laude, aprecieri, incurajari.

Varsator

O fi nevoie sa plece la drum la inceputul saptamanii, schimba din mers programul zilei. In mare, este o perioada de cheltuieli si investitii; in plus, si ei trebuie sa fie atenti la lucruri, functionare corecta, manipulare, pastrare, caci pot aparea pagube neasteptate. Mai ales pentru meseriasi, specialisti, oameni cunoscuti in zona in care locuiesc si in domeniul lor de activitate, bune sanse de a-si rotunji veniturile: este nevoie de ei, sunt solicitati pentru urgente si situatii dificile, incurcate. In a doua parte a saptamanii pot veni bani care li s-au promis pentru atingerea unui obiectiv sau ca rasplata, multumire.

Una peste alta, perioada solicitanta, incarcata de evenimente; in acest tumult nu prea au timp de decizii bazate in intregime pe ratiune; foarte posibil sa ,,simta'', sa anticipeze evolutia unei situatii, proces.

Pesti

Este o perioada care le poate aduce schimbari importante in plan partenerial, relational, sentimental, dar si profesional. Sunt ambitiosi, grabiti, deloc dornici sa prelungeasca o situatie care nu le convine, pe care nu o apreciaza, care este impotriva convingerilor lor. Cei mai mici sau mai tineri isi descopera aptitudini, un talent si chiar se mira de acest lucru, dar sunt hotarati sa exploreze, sa continue, sa se perfectioneze. Unii incearca sa reia un program de activitati fizice, se ingrijesc mai mult de ei si de trup (poate fi si o proba de caracter, tarie, rezistenta in fata tentatiilor de tot felul).

Financiar stau bine: bune sanse sa obtina niste bani in plus; negociaza, isi apara interesele, pozitia, vor ca munca lor sa fie apreciata si recompensata dupa cum merita.

În articolul
Horoscop săptămânal 25-31 martie 2024: Balanțele vor avea stări de tensiune interioară
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Alexandru Sautner, înlocuit de Ștefan Popescu: „O echipă...”. A fost folosită o amuletă puternică / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:28
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Alexandru Sautner, înlocuit de Ștefan Popescu: „O echipă...”. A fost folosită o amuletă puternică / VIDEO
  • Chef Alexandru Sautner a fost înlocuit de Ștefan Popescu
  • De ce s-a luat această decizie
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Irina Fodor a anunțat proba de la battle-ul șase! Ce au fost nevoiți concurenții să facă: „Câștigătorul va putea bloca...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 20:53
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Irina Fodor a anunțat proba de la battle-ul șase! Ce au fost nevoiți concurenții să facă: „Câștigătorul va putea bloca...” / VIDEO
  • Irina Fodor, anunț despre proba de la battle-ul șase
  • Ce trebuie să facă concurenții
Mireasa – Capriciile Iubirii. Tachinări între Iuliana și Vlad: „Din păcate...”. Cei doi s-au ținut de mână în timpul emisiunii, deși s-au certat / VIDEO
Emisiuni TV • la 20:25
Mireasa – Capriciile Iubirii. Tachinări între Iuliana și Vlad: „Din păcate...”. Cei doi s-au ținut de mână în timpul emisiunii, deși s-au certat / VIDEO
  • Au fost tachinări între Iuliana și Vlad
  • De ce s-au certat cei doi concurenți
Ce a învățat Betty Vișănescu din experiența Asia Express: „Nu totul constă în...”. Artista s-a bucurat de tot ce a trăit acolo / FOTO
Showbiz intern • la 19:46
Ce a învățat Betty Vișănescu din experiența Asia Express: „Nu totul constă în...”. Artista s-a bucurat de tot ce a trăit acolo / FOTO
  • Betty Vișănescu, despre ce a învățat din experiența Asia Express
  • Filmările pentru emisiune au ajuns la final
Litoralul pentru toți 2024. Ce prețuri sunt la hotelurile de la mare anul acesta
Stiri interne • la 19:09
Litoralul pentru toți 2024. Ce prețuri sunt la hotelurile de la mare anul acesta
  • Începe Litoralul pentru toți 2024
  • Prețuri la hotelurile de la mare anul acesta
Acces Direct. Părinții întorși din străinătate, șantajați de bunici? Denisa nu-și mai poate lua fetița de la familia ei: „Relația noastră...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 18:46
Acces Direct. Părinții întorși din străinătate, șantajați de bunici? Denisa nu-și mai poate lua fetița de la familia ei: „Relația noastră...” / VIDEO
  • Părinții întorși din străinătate sunt șantajați de bunici?
  • Denisa nu-și mai poate lua fetița de la părinții ei
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
recomandare pe observatornews.ro
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Romania TV
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
recomandare pe antena3.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
recomandare pe antena3.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
recomandare pe playtech.ro
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
recomandare pe playtech.ro
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
recomandare pe dailybusiness.ro
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close