Sfârşit terifiant pentru un hoţ de 35 de ani din Galaţi. Bărbatul a fost ucis de pensionarul pe care voia să-l jefuiască

Sfârşit terifiant pentru un hoţ de 35 de ani din Galaţi. Bărbatul a fost ucis de pensionarul pe care voia să-l jefuiască © Pixabay

O situaţie dramatică a avut loc într-o localitate din Galaţi, acolo unde un tânăr de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost ucis chiar de bărbatul pe care voia să-l jefuiască.

Hoţul nu a mai avut nicio şansă

Un bărbat de 35 de ani şi prietenul său au decis să-l jefuiască pe un bărbat de 64 de ani. Profitând de faptul că acesta dormea, cei doi au pătruns în locuinţa lui. Planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, astfel că bărbatul a auzit zgomot în gospodărie, iar imediat cum s-a trezit a reuşit să pună mâna pe un cuţit, potrivit presei locale.

Bărbatul a fost atacat de unul dintre hoţi, însă finalul a fost dramatic pentru acesta pentru că, spune bărbatul, el s-a apărat şi l-a înjunghiat pe făptaş. Rănile au fost atât de puternice încât bărbatul nu a mai reuşit să facă decât câţiva paşi. Oamenii legii au sosit de urgenţă la faţa locului şi au constatat cele întâmplate. Acum, poliţiştii urmează să facă cercetări şi să ajungă la concluzia dacă pensionarul l-a ucis sau nu în legitimă apărare pe bărbatul de 35 de ani. 

Tânăr împuşcat în cap de un hoţ

Un alt caz halucinant în care protagonist este tot un hoţ a avut loc în Italia. Un tânăr a fost ucis chiar în timp ce încerca să-şi salveze iubita din timpul unui jaf. Totul s-a întamplat într-un cartier din Roma. Cei doi tineri au fost atacaţi de doi hoţi, iar unul dintre ei era înarmat. În timp ce unul dintre ei se lupta cu geanta tinerei, celălalt l-a împuşcat mortal pe iubitul fetei. Moartea tânărului a lăsat în urmă multă durere în inimile cunoscuţilor, mai ales pentru iubita sa Anastasia, de care era nedezlipit. „Era un băiat foarte bun. Era nedespărțit de Anastasia. Se iubeau foarte mult”, au mărturisit apropiaţii lui Luca.


facebook whatsapp twitter pinterest