Hoţii care au spart bancomatul din Sinaia au pierdut pe drum o sumă uriaşă de bani. S-au îmbrăcat în alb pentru a se camufla în zăpadă

Hoţii care au spart bancomatul din Sinaia au pierdut pe drum o sumă uriaşă de bani © Arhiva

Noi detalii despre hoţii care au aruncat în aer un bancomat din Sinaia, apoi s-au făcut nevăzuţi.

Bancomatul se afla în curtea unui hotel, dintr-o zonă mai retrasă a oraşului. Cei doi bărbaţi au acţionat imediat după ce aparatul a fost alimentat cu bani.

Acum, la câteva zile de la spargere, poliţiştii au declarat că au de a face cu doi profesionişti care au ştiut să se ferească de camerele video, dar şi cum să îşi şteargă orice urmă.

Spargerea celor doi se pare că a durat doar câteva minute, mai exact, în nici mai mult, nici mai puţin de şapte minute, hoţii au golit bancomatul şi duşi au fost.

Poliţiştii sunt de părere că cei doi bărbaţi au studiat bine terenul înainte de a da lovitura. Cei doi au cercetat bine locul, au verificat cum sunt amplasate camerele de supraveghere, dar şi-au găsit şi posibile căi de a se face nevăzuţi. Hoţii s-au îmbrăcat în hanorace albe pentru a se camufla în zăpadă şi în felul acesta s-au făcut nevăzuţi. De asemenea, cei doi bărbaţi au avut şi feţele acoperite cu cagule, doar ochii li se puteau vedea.

Dacă spargerea a decurs bine, fuga le-a reuşit, nu acelaşi lucru putem spune despre toată operaţiunea. Pentru că cei doi au lăsat în urma loc o urmă destul de vizibilă. Au pierdut peste 15.000 de lei în curtea hotelului în care se afla bancomatul.

Nici până la acest moment nu s-a aflat cu ce sumă de bani au reuşit cei doi să fugă, cert este că a fost una extrem de considerabila, dacă doar pierderea a fost de 15.000 de lei. 

Ancheta în acest caz continuă până la prinderea celor doi hoţi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro