Hoţii care l-au jefuit pe socrul Claudiei Pătrăşcanu, loviţi de un blestem cumplit! Detalii exclusive

+4 click pentru
galerie

Hoții bănuiți că i-au spart casa cântăreței Claudia Pătrășcanu au fost loviți de o nenorocire greu de imaginat.

În noiembrie anul trecut, Claudia Pătrășcanu, fostă componentă a trupei Exotic, a intrat în stare de șoc după ce locuința socrului său, senatorul Niculae Bădălău, din comuna Bolintin Vale, a fost călcată de hoți. Din vilă au dispărut atunci mai multe bijuterii și alte bunuri de valoare, dar și un pistol, care aparținea politicianului. Anul acesta, polițiștii ilfoveni care supravegheau o grupare de hoți din Buftea, au stabilit că cei trei bărbați pe care îi filau ar putea fi chiar hoții care l-au jefuit și pe socrul artistei.

Mai mult, aceleași persoane ar fi intrat și în locuința Deliei Dinu, consilier al președintelui Klaus Iohannis și șef al Departamentului de Protocol, chiar de 1 Decembrie, când aceasta era alături de șeful statului la festivitățile organzate cu ocazia Zilei Naționale. Săptămâna trecută, fără să realizeze că sunt filați de polițiști, hoții au intrat într-o locuință din Snagov.

În momentul în care oamenii legii au încercat să oprească mașina în care se aflau suspecții, șoferul a accelerat brusc. După o urmărire ca în filme, în localitatea Dimieni aceștia au abandonat autoturismul și au fugit pe un câmp. Polițiștii care îi urmăreau au tras mai multe focuri de avertisment, după care au tras spre fugari. Unul dintre aceștia a fost nimerit în picior. Rănit, acesta a continuat să fugă, fapt care i-a accelerat hemoragia. Văzând că problema este una serioasă, tovarășii săi au improvizat un garou, pe care i l-au legat, însă, sub rană și nu deasupra acesteia, cum ar fi trebuit. Între timp, acesta a leșinat, fiind găsit inconștient de către polițiști. Medicii de pe ambulanță au încercat să-l resusciteze, însă, în ciuda eforturilor depuse de aceștia, tânărul Prințu, așa cum era el cunoscut în lumea răufăcătorilor, nu a răspuns la manevre și a fost declarat mort și băgat într-un sac pentru cadavre.

În mod straniu, acesta a înviat în salvare și a început să se zbată în sac, cuprins de convulsii. Cu creierul distrus din cauza faprului că inima i se oprise zeci de minute, acesta a fost dus, viu la spital, unde a medicii l-au conectat la aparate. Tânărul de doar 21 de ani nu a mai rezistat și a murit în câteva ore. În același timp, tovarășii săi au fost prinși de polițiști, însă magistrații au decis că cei doi pot fi cercetați și în libertate, sub control judiciar. Moartea tânărului Prințu a șocat, însă, mediile infracționale din Buftea, iar oamenii, care sunt extrem de superstițioși, consideră acum că au fost loviți de un blestem nemilos.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro