Hoții care l-au prădat pe Joshua Castellano s-au măcelărit între ei / Detalii exclusive

Hoții care i-au spart casa omului de afaceri Joshua Castellano s-au măcelărit între ei și a fost nevoie de intervenția urgentă a trupelor de mascați. Anchetatorii bănuiesc că în spatele bătăliei se ascunde, de fapt, modul în care au fost împărțiți banii furați din casa milionarului de origine italiană.

Trupele speciale ale IPJ Ilfov au intervenit în forță, în cursul zilei de vineri, după ce zeci de interlopi din comuna Pantelimon s-au luat la bătaie. Scandalul a avut loc în cartierul Damache, acolo unde locuiesc hoții care l-au prădat pe Joshua Castellano, la sfârșitul anului 2018. De fapt, pentru această adevărată bătălie, hoții din Damache s-au împărțit în două tabere, cu toate că, în realitate, toți sunt rude unii cu alții. Principalii protagoniști ai scandalului au fost Mitică din Damache, cel care a fost creierul spargerii amintite mai sus și Tiberius Nicolae, zis Tibi, cel care a condus echipa de hoți care a intrat, efectiv, în vila lui Castellano. 

Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru spynews.ro, că bătăușii ar fi povestit că scandalul a izbucnit de la un portofel. Chipurile, unul dintre ei și-ar fi pierdut portofelul, iar o rudă, care l-ar fi găsit, i-ar fi furat banii. În realitate, oamenii legii sunt convinși că adevăratul motiv este modul în care s-ar fi împărțit prada luată din casa italianului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro