Hoțul care i-a spart casa lui Hagi a fost împușcat de Poliție! Ce a urmat, parcă e desprins din filme!

+3 click pentru
galerie

Hoțul care i-a spart casa lui Gică Hagi a fost împușcat de polițiști de mai multe ori. Ce s-a întâmplat după aceea, a fost o adevărată minune, care, lipsită de explicație, a fost pusă pe seama lui Dumnezeu.

Prins la jumătatea lunii martie, după ce a terorizat proprietarii de vile din Ilfov, unde a dat o mulțime de spargeri, printre victimele sale numărându-se inclusiv Gheorghe Hagi și ambasadorul Pakistanului la București, autorul se poate considera acum cel mai norocos om din lume. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, care este practicant de parkour, un sport care presupune salturi extrem de periculoase de pe o clădire pe alta și un echilibru de invidiat, a fost extrem de greu de imobilizat. Cu polițiștii pe urme, acesta începuse să sară gardurile ca o "căprioară", motiv pentru care luptătorii trupelor speciale au scos pistoalele și au început să tragă. Ca urmare, pe urmele bărbatului au fost trase nu mai puțin de 13 focuri de armă, dintre care numai primele au fost de avertisment.

După ce bărbatul s-a trântit la pământ, anchetatorii au făcut o descoperire incredibilă. Suspectul fusese împușcat de două ori, dar cu toate acestea nu avea nicio zgârietură! Un glonț îl lovise în spate, în dreptul coloanei vertebrale, însă se lovise de patul unui pistol cu gaze pe care îl ținea într-un rucsac, în timp ce al doilea îi trecuse prin căptușeala pantalonilor, fără să-i provoace nici măcar o zgârietură. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru spynews.ro, că în realitate, "este mai simplu să câștigi, de trei ori la rând, la 6/49". Referitor la acestă situație aproape inexplicabilă, bărbatul a explicat că este un om foarte credincios și este convins de faptul că a fost "mâna lui Dumnezeu". Acesta este suspectat, în total, de 11 spargeri. Din locuința ambasadorului Pakistanului bărbatul ar fi plecat cu mai multe platouri şi sfeşnice, iar de la Gheorghe Hagi ar fi luat bani şi bijuterii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro