Hoțul care a furat componente IT dintr-un sediu de poliție, prins de oamenii legii. Bărbatul a fost dus la audieri

Hoțul care a furat componente IT dintr-un sediu de poliție a fost prins. Bărbatul a fost dus la audieri © arhivă

Marți, un bărbat a dat o spargere la sediul de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova și a reușit să sustragă mai multe componente IT ce constituiau corpuri delicte în cadrul unui dosar penal. Acum, oamenii legii l-au reținut pe făptaș, iar acesta a fost dus la audieri. 

Un lucru mai puțin așteptat s-a petrecut la un sediu de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova, în ziua de marți. Un bărbat a dat o spargere și au reușit să sustragă componente IT extrem de necesare în vederea soluționării unei anchete. Acestea constituiau corpuri delicte în cadrul unui dosar penal, dosar care acum a rămas fără aceste probe extrem de importante. Acum, bărbatul a fost prins și dus la audieri de către oamenii legii. 

Potrivit surselor din poliție, bărbatul cu pricina a vândut și bilete false la un festival de muzică electronică. 

Hoțul a furat probe importante dintr-un dosar, din sediul poliției din localitatea Cornu, județul Prahova

Sediul de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova a fost de-a dreptul jefuit, după ce mai multe persoane au reușit să sustragă corpuri delicte în cadrul unui dosar penal, transmite mediafax.ro. Mai exact, potrivit sursei citate, hoții au furat mai multe componente IT care urmau a fi probe importante în cadrul unui dosar penal. 

Mediafax.ro informează că spargerea de la sediul de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova a fos dată marți, iar până în acest moment nu au fost identificate persoanele cu pricina. Componentele IT ce erau probe importante dintr-o anchetă erau sigilate și depozitate în sediul poliției, iar acum, oamenii legii îi caută pe făptași și s-a deschis o anchetă în acest caz, făcându-se cercetări pentru furt calificat. 

„În ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate și sigilate ca obiecte corp delict. În prezent, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor ce se impun”, a anunțat poliția din Prahova. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro