Huse de top pentru smartphone-urile din gama A de la Samsung

Huse de top pentru smartphone-urile din gama A de la Samsung © spynews.ro

Samsung este recunoscut ca producător de top în ceea ce privește smartphone-urile de ultimă generație. Reputația a fost câștigată pe baza numeroaselor modele lansate pe piață și a specificațiilor ce țin pasul cu tehnologia. Este important de amintit că urcarea în top bazată pe vânzări este un aspect datorat smartphone-urilor mid-range, mai cu seamă cele din gama A.

Dacă aspectele ce țin de specificații de la mid-range-uri diferă față de flagship-uri, husele de top sunt potrivite pentru orice model Samsung. Astfel de modele de huse pentru Galaxy A40, A 30, A20 și A10 se regăsesc în variante ce concurează cu articolele de top, la Stifler.

De ce sunt la mare căutare smartphone-urile Samsung Galaxy A?

Este cunoscut că fiecare nouă lansare de la Samsung aduce specificații ce revoluționează tehnologia. Acestea însă nu sunt pentru toate bugetele și de aceea Samsung a creat o gamă de telefoane accesibile ca preț, atractive și cu specificații utile în același timp. Smartphone-urile din gama A sunt o recomandare în acest sens. Stilul ecranelor și design-ul elegant cu care cei de la Samsung și-au obișnuit clienții implică și utilizarea unei huse de protecție corespunzătoare. Totuși, de ce mid-range-urile Samsung se regăsesc în topurile căutărilor?

*Preț accesibil

Fiecare mare producător lansează pe piață diverse modele de smartphone-uri, dar cele din gama mid-range sunt la mare căutare datorită specificațiilor tehnice eficiente în raport cu necesitățile. Prețurile sunt accesibile pentru majoritatea bugetelor. Design-ul elegant nu este omis nici pentru gama Samsung Galaxy A. O husă de protecție este absolut necesară pentru prelungirea duratei de viață a device-ului.

Astfel, la Stifler, cei interesați găsesc modele de huse valabile atât pentru high-end-uri, cât și pentru cele mid-range. Spre exemplu, în categoria huse pentru Galaxy A40 se regăsesc elegantele huse Flip Mirror, dar și modelele 360 magnetice. Aceste modele reprezintă un interes pentru public datorită design-ului atractiv și a numeroselor funcții de protecție. Mai mult decât atât variantele vedetă se găsesc si în categoria huse Galaxy A30.

*Specificații optimizate pentru necesitățile publicului larg

Pentru cei care nu profesează în domeniul jocurilor sau a design-ului grafic, funcțiile oferite de modelele de smartphone-uri din gama A sunt pe măsura nevoilor oricărui utilizator. Fiecare Samsung Galaxy A este conceput să fie accesibil, iar raportul preț - calitate este unul echitabil. Husele din catalogul Stifler pentru modelele de Galaxy A sunt adaptate corespunzător design-ului, astfel încât să permită accesibilitatea la porturi și în același timp să ofere protecție împotriva prafului și a căzăturilor accidentale.

Este demn de menționat că modelele de huse pentru Galaxy A40 și nu numai se regăsesc și în categoria Note-urilor S10.

*Design-ul smartphone-urilor Galaxy A

Proporțiile ecranului sunt păstrate, iar liniile modelelor din gama A sunt conturate la fel de elegant ca și variantele high - end. Un Samsung Galaxy A 40, 30, 20 sau 10 este ușor de utilizat, plăcut la atingere și nu devine obositor nici după o perioadă lungă de utilizare.

Pentru că Samsung-urile din gama A prezintă numeroase avantaje este indicat să fie utilizată o husă de protecție, care să dea o notă personală device-ului. În cele ce urmează vor fi prezentate două modele de huse din portofoliul Stifler, modele ce prezintă specificații care întrec așteptările publicului larg.

Huse de top pentru Samsung-urile din gama A - modele recomandate de Stifler

*Husele 360 Magnetice

Cei de la Stifler oferă utilizatorilor Samsung modele de huse revoluționare ca design și funcționalitate. Husele 360 magnetice sunt confecționate dintr-un aliaj metalic în partea bumper-ului, iar pentru restul husei este folosită sticla securizată. Bumper-ul are rolul de a proteja dispozitivul în cazul căzăturilor, iar restul materialului și metoda de închidere cu magnet conferă protecție împotriva zgârieturilor. Cei interesați de o protecție a telefonului de 360 de grade găsesc diverse modele si nuanțe pe Stifler.ro.

*Husele Flip Mirror

Aceste modele sunt cu siguranță vedetele magazinului Stifler. Dincolo de design-ul elegant și rafinat, husele Flip Mirror sunt confecționate din două tipuri de materiale și anume - plastic policarbonat și poliuretan.

În afară de rolul de protecție și avantajele flip-ului, notificările primite pot fi accesate dacă se activează aplicația Smart Cover Lite din Magazin Play valabil pentru sistemul Android.

Efectul de oglindă este observat în momentul în care telefonul este blocat. În cazul notificărilor, efectul mirror dispare și este permisă vizualizarea acestora, dar și a orei, starea bateriei, etc.

Aceste modele de huse prezentate sunt în topul căutărilor. În plus, în catalogul magazinului menționat se regăsesc huse pentru Samsung A10 din aceeași categorie. Cei interesați de o protecție corespunzatoare a smartphone-urilor din gama Samsung și nu numai găsesc o gamă variată de modele pe Stifler.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro