Ialomiţa, sub nămeţi! Un microbuz şi 20 de maşini, blocate în zăpadă

Ialomiţa, sub nămeţi! Un microbuz şi 20 de maşini, blocate în zăpadă © Facebook

Iadul alb se dezlănţuie în toată ţara! În Ialomiţa, un microbuz plin cu călători şi 20 de maşini au rămas blocate în zăpadă, din cauza viscolului care a rupt mai mulţi copaci şi cabluri electrice!

Zăpada a pus stăpânire pe toată ţara! Între localităţile Ciochina şi Crunţi, un microbuz cu 10 pasageri a rămas blocat în nămeţi, alături de alte 20 de maşini din apropierea localităţii Gheorghe Doja, Nicoleşti şi Tovărăşia, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Reprezentanţii ISU au transmis primul comunicat cu privire la situaţia dată, trăgând totodată un semnal de alarmă în ceea ce îi priveşte pe conducătorii auto.

"Forţele de intervenţie, SDN Slobozia şi IPJ Ialomiţa, sunt prezente pe DN 2C, între Nicoleşti şi Tovărăşia, unde patru autoturisme cu şapte persoane au rămas blocate la rândul lor în zăpadă".

În Amara, din cauza rafalelor de vânt puternic, mai mulţi copaci şi cabluri electrice au fost rupte. În Feteşi, condiţiile meteo au desprins tabla de pe un bloc. O femeie însărcinată de 38 de ani a fost preluată de un echipaj medical, în localitatea Scânteia, potrivit ISU.

Din cauza fenomenelor meteorologice extreme, 46 de localităţi au fost afectate, 37 de linii de tensiune, 672 PT nealimentate, iar 50.000 de abonaţi au rămas fără curent electric.

România, sub cod portocaliu

 Codul portocaliu de viscol este în vigoare din această dimineaţă până la orele 12:00 şi va afecta considerabil zonele din estul Munteniei, sudul Moldovei, dar şi Dobrogea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro