Îi înghite pământul! Imagine dramatice într-o comună din Constanţa. FOTO

+3 click pentru
galerie

Într-o comună din Constanţa, mai exact, Cumpăna, localnicii sunt din ce în ce mai îngroziţi la gândul că vor rămâne fără gospodăriile pentru care au trudit atâţia ani, cauza principală fiind surparea Canalului Dunăre-Marea Neagră.

Deşi este o situaţie gravă, Ministerul Transporturilor tratează totul superficial. Banii alocaţi pentru acest caz întărzie să apară, fapt ce a determinat oprirea lucrărilor, malul continuând să se mişte zilinc tot mai mult.

Ploile din aceasă perioadă nu îi ajută prea mult pe localnici, ba chiar îi îngrijorează, surparea fiind din ce în ce mai prezentă. Aceştia sunt superiaţi că vor rămâne fără casele pentru au muncit de-a lungul anilor, dar şi fără animale şi terenurile pe care le au în dotare."Ne îngrijorează foarte tare. Noi, de exemplu, stăm trei familii într-o curte şi noi avem teren mai mult aici. Dacă ne mutăm de aici, unde ne mutăm?", a declarat speriată o localnică.

Autorităţile anunţă că situaţia se va agrava dacă ploile vor continua, aşteptându-se la tot ce este mai rău. În lipsa banilor, mai exact 25 de milioane de euro, aceştia vor să-i evacueze pe localnici şi să le facă locuinţe noi, în altă zonă a Constanţei. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro