Imagini surprinse după 8 ore de la accidentul grav din Vâlcea, unde un adolescent a murit! Din interiorul epavei se aud manele / VIDEO

Imagini surprinse după 8 ore de la accidentul grav din Vâlcea, unde un adolescent a murit! Din interiorul epavei se aud manele / VIDEO © Captură video

Imagini absolut şocante au fost surprinse după aproximativ opt ore de la producerea accidentului grav din Vâlcea, în urma căruia un adolescent de 16 ani a murit, iar alţi doi sunt în comă. În continuare manelele răsună din epava autoturismului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2:00 noaptea, pe strada Sacerdoţeanu, din Râmnicu Vâlcea. Trei tineri au furat un autoturism şi au gonit cu el pe stradă, potrivit observator.tv. Cel care conducea a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat. Toţi cei trei tineri au suferit răni grave, iar unul dintre ei a murit la spital.

În imaginile surprinse după aproape opt ore de la tragedie se poate vedea epava autoturismului, dar oamenii au şi auzit cum încă răsună manelele din interior. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro