Imagini apocaliptice în Suceava, după ce România a fost lovită de furtuna Ciara. Un nor uriaș a acoperit orașul / VIDEO

Imagini apocaliptice în Suceava, după ce România a fost lovită de furtuna Ciara. Un nor uriaș a acoperit orașul / VIDEO © Captură Video

După ce a făcut dezastru în Europa, furtuna Ciara a ajuns și în România, acolo unde a speriat mii de oameni cu fenomele meteo bizare care au apărut din senin. În Suceava, un nor uriaș de zăpadă s-a abătut asupra municipiului, rafalele de vânt aproape smulgând acoperișul unui bloc.

În alte zone din țară, a nins cu tunete și fulgere, iar un curcubeu a apărut chiar în timpul unei furtuni de zăpadă.

Furtuna Ciara, dezastru în România

Imagini din mai multe orașe din țară au ajuns în mediul online, cu dezastrul lăsat în urmă de furtuna Ciara. A făcut deja zeci de victime în toată Europa, aducând după ea tot felul de fenomene meteo foarte bizare și rare.

România a fost fericită: s-a aflat la marginea furtunii și nu în epicentru, care ar fi putut aduce distrugeri și mai mari. Însă, oamenii s-au speriat cumplit. La Baia Mare, acoperișuri au fost smulse, iar la Suceava, cerul a fost acoperit de un nor de zăpadă gros, care a adus ninsori și rafale de vânt.

Potrivit meteorologilor, un ciclon de acest tip se foarmează de obicei vara, nicidecum iarna.

Furtuna Ciara a ajuns deasupra României în noaptea dintre luni spre marți. Centrul, nordul și vestul României se află sub coduri galbene și portocalii de vreme rea, mai multe furtuni puternice și episoade de viscol dându-le oamenilor dureri de cap.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro