Primele imagini cu femeia din Botoșani care și-a ucis fiul de 17 ani! Ce a spus imediat cum a ajuns la spital / FOTO

+4 click pentru
galerie

Primele imagini cu femeia din Botoșani care și-a ucis fiul de 17 ani! Ce a spus imediat cum a ajuns la spital / FOTO © Captură video

O crimă oribilă a avut loc luni dimineață într-o localitate din Botoșani. O femeie în vârstă de 42 de ani și-a ucis fiul, un adolesent de 17 ani. Aceasta l-a înjunghiat în gât.

Totul s-a întâmplat în Săveni, chiar în curtea familiei. După o ceartă, femeia a pus mâna pe cuțit, apoi l-a înjunghiat pe adolescent în gât. După ce a realizat ce a făcut, s-a înjunghiat și pe ea în abdomen, dorind să se sinucidă.

Medicii ajunși la fața locului i-au preluat pe cei doi. Din păcate, adolescentul s-a stins în brațele medicilor care au încercat în zadar să îl resusciteze. Femeia a fost luată și ea cu ambulanța și dusă la spital. Potrivit imaginilor, este conștientă și încearcă să găsească o scuză pentru faptul că și-a ucis fiul. 

"Eu am muncit pentru dânsul. Eu l-am născut, eu l-am făcut. Murim amândoi", spunea femeia în timp ce echipajul de ambulanță o ducea spre clădirea spitalului de la ambulanță. 

Soțul femeii a fost dus și el la urgențe. Conform monitorulbt.ro, criminala a aruncat apă fiartă pe el în timp ce acesta dormea. 

Potrivit anchetatorilor, cei doi soți sunt în afara oricărui pericol. Polițiștii au deschis o anchetă, iar cel mai probabil femeia va ajunge în arest, apoi va fi judecată pentru fapta sa. 

Cei doi soți mai au un copil, o fată în vârstă de 19 ani, care este plecată în străinătate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest