Imagini de la locul tragediei din Târgu Jiu. Marius și Teodora, doi tineri logodiți, au fost găsiți morți / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Imagini de la locul tragediei din Târgu Jiu. Marius și Teodora, doi tineri logodiți, au fost găsiți morți © gds.ro / Facebook

Marius și Teodora, doi tineri din Târgu Jiu, au fost găsiți morți într-o casă, cel mai probabil intoxicați cu monoxid de carbon. Descoperirea macabră a fost făcută de mama fetei, în vârstă de numai 18 ani, iar primele imagini de la locul tragediei au fost deja făcute publice.

Cei doi tineri logodiți locuiau cu chirie într-o casă de pe strada Islaz, din municipiul Târgu Jiu. Teodora, în vârstă de 18 ani, era întinsă pe pat, în timp ce Marius, iubitul ei în vârstă de 20 de ani, zăcea fără suflare pe podeaua băii.

Tineri logodiți, găsiți morți în casă

Prima teorie este că cei doi au murit intoxicați cu monoxid de carbon, din cauza sobei. Vecinii spun că nu i-au mai văzut pe Teodora și Marius de două zile, atunci când au făcut focul și a ieșit foarte mult fum. Se pare că cei doi s-ar fi încăpățânat, având în vedere că proprietara le-ar fi spus să nu mai facă focul până nu repară soba, care avea anumite defecțiuni.

Descoperirea macabră a fost făcută de mama Teodorei, care a sunat imediat la 112.

Din păcate, echipajele de intervenție sosite la fața locului n-au mai putut face nimic pentru cei doi tineri, care au fost declarați morți pe loc.

Cei doi tineri erau din Tismana și veniseră la Târgu Jiu pentru că Teodora făcea liceul în oraș. Urmau să facă nunta după ce fata absolvea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro