Imagini dramatice de la reconstituirea răpirii Luizei Melencu. Mama şi bunica tinerei şi-au strigat durerea. VIDEO

Imagini dramatice de la reconstituirea răpirii Luizei Melencu. Mama şi bunica tinerei şi-au strigat durerea. VIDEO © captură video Observator

Tensiunea a atins cote maxime în ziua reconstituirii răpirii Luizei Melencu. Marţi, 17 septembrie, la casa groazei, anchetatorii şi Gheorghe Dincă au refăcut, pas cu pas, traseul pe care "monstrul din Caracal" susţine că l-a făcut în ziua dispariţiei tinerei. 

Durerea familiei Melencu este nemărginită. Monica Melencu, mama Luizei Melencu, şi-a strigat disperarea cu toate puterile în faţa forţelor de ordine care se aflau lângă maşina în care era Gheorghe Dincă. Femeia a încercat să rupă cordonul de jandarmi şi să ajungă faţă în faţă cu răpitorul fiicei sale.

În acelaşi timp, alţi localnici care au ieşit să vadă ce se întâmplă au pus fel de fel de întrebări şi au adus acuzaţii la adresa lui Gheorghe Dincă. 

Bunica Luizei Melencu, revoltată şi îndurerată, a strigat-o pe copilă cu ultimele puteri. Glasul femeii s-a auzit de la zeci de metri distanţă, iar durerea a fost simţită de toţi cei care se aflau la faţa locului. Imaginile surprinse de Observator sunt cutremurătoare. 

"Mi-a luat fata! Luiza, Luiza! Luiza lui maica! Unde eşti tu, fata mea?! Fata mea! Nu mai poate mama ta...", a strigat, plângând, bunica Luizei Melencu. 

De asemenea, în ziua reconstituirii răpirii Luizei Melencu, mamei copilei i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe asfalt. Femeia a primit îngrijiri medicale. 

Şi luni, când a avut loc reconstituirea în cazul Alexandrei Măceşanu, familia Luizei a fost prezentă la casa groazei. Atunci, bunicul Luizei a vrut să rupă cordonul de jandarmi şi să pătrundă în locuinţa lui Gheorghe Dincă. 

Declaraţia mamei Luizei, în ziua reconstituirii

"Vrem să se facă dreptate. Nu cred că Dincă va avea de spus multe în privința fiicei mele. Eu nu cred că Luiza este moartă. Vrem doar să se facă dreptate. Îmi vreau copilul din nou. Sunt cinci zile. Gheorghe Dincă e protejat. Familia, complici", a spus Monica Melencu, mama Luizei. 


facebook whatsapp twitter pinterest