Imagini emoționante! Sergiu, bărbatul care s-a dus la maternitate călare pe cal, și-a luat soția și bebelușul acasă

+5 click pentru
galerie

Imagini inedite! Sergiu, bărbatul care s-a dus la maternitate călare pe cal, și-a luat soția și bebelușul acasă © bzi.ro

În plină panică de coronavirus, se mai întâmplă și lucruri frumoase! Sergiu, bărbatul care s-a dus la maternitate călare pe cal, și-a luat soția și bebelușul acasă, la Cicoare! 

Virusul ucigaș din China a pus stăpânire pe țara noastră, cazul persoanelor infectate crescând de la o zi la alta. Oamenii se tem pentru sănătatea lor și stau izolați la domiciliu. Când ne gândim la situația în care ne aflăm, am putea spune că nimic nu ne mai poate da speranță, însă atunci când apar lucruri atât de frumoase, e păcat să închidem ochii și să nu zâmbim!

Este vorba despre Sergiu, tănărul care a reușit să șocheze o țară întreagă cu gestul său. În urmă cu câteva zile, a fost oprit de către autorități, călare pe cal în drumul spre maternitate, locul unde a mers ca să-i ducă mâncare soției, după ce a dat viață celui de-al treilea copil. 

Potrivit bzi.ro, „tăticul călăreț” și-a luat astăzi soția și bebelușul acasă, la Cicoare. Frumoasa familie a fost surprinsă la ieșirea din spital, Sergiu fiind fără îndoială în culmea fericirii. A ales să-și țină pruncul în brațe, în drumul spre casă, în acest fel oferindu-i toată protecția și siguranța. 

Cătălin Moroșanu, gest impresionat pentru familia tânărului călăreț

Povestea lui Sergiu a ajuns și la urechile lui Cătălin Moroșanu, care, impresionant până la culme, a ales să-l viziteze pe bărbat. La locuința de la marginea orașului Iași, luptătorul l-a suprins plăcut pe tânăr, după ce a cumpărat mâncare pentru întreaga familie. De asemenea, Cătălin are de gând să inițieze o campanie prin care să-i readucă tânărului tătic zâmbetul pe buze: vrea să-i cumpere o casă! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro