Imagini exclusive! Femeie suspectă de coronavirus, luată cu forța de polițiști din Popești-Leordeni și dusă la spital / VIDEO

Imagini exclusive! Femeie suspectă de coronavirus, luată cu forța de polițiști și dusă la spital / VIDEO © spynews.ro

Imagini halucinante surprinse în Capitală, obținute de Spynews.ro! O femeie care a refuzat transportul la spital, ce ar fi suspectă de coronavirus, a fost luată cu forța de un echipaj de poliție, din fața unui bloc de locuințe din Popești-Leordeni.

Femeia suspectă de coronavirus este ținută de două persoane, în timp ce o polițistă își pune mănușile. În acest timp, individa încearcă să fugă și urmează un moment care a atras atenția tuturor locuitorilor din zonă. După câteva secunde, au intervenit și alți agenți, care au oprit-o pe femeie să fugă. 

Aceasta însă, s-a zbătut în brațele lor și a strigat „Nu” de mai multe ori. Cu greu, după ce a cerut ajutorul, a fost urcată în mașina de Poliție. 

Locuitorii din Popești-Leordeni care au urmărit scena de la geamurile locuințelor au adus înjurii și, la un moment dat, se aude „Din cauza ta luăm coronavirus”. 

Până la momentul acestui incident, autoritățile române au confirmat 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate. 36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași.

„De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani. La ATI, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.  Cetățenii români pot apela pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată pentru informarea cetățenilor. Românii aflați în străinătate pot solicita informații despre virusul Covid-19 la linia +4021.320.20.20”, se arată în comunicatul oficial.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro