Imagini halucinante în Suceava! Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimba cu o pușcă pe stradă / VIDEO

Imagini halucinante în Suceava! Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimba cu o pușcă pe stradă / VIDEO © captura video

Incident neobișnuit în Suceava! Un bărbat a fost surpins pe camerele de luat vederi din zonă, în timp ce se plimba relaxat cu o pușcă în mână, pe stradă.

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, venise special dintr-o comună pentru a-și prelungi permisul de port-armă. Pe imagini se poate observa cum și-a parcat mașina peste drum de Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, și-a luat pușca din portbagaj, s-a plimbat printr oameni, apoi a fugit către zebră pentru a prinde culoare verde a semaforului și a traversat.

Tot ce aceeași atitudine nonșalantă a intrat în sediul Poliției, acolo unde oamenii legii au rămas șocați când l-au văzut cu arma în mână. Pentru faptul că s-a plimbat cu pușca în mână pe stradă și că transporta arma fără să fie asigurată și fără husă, a fost amendat cu suma de 1000 de lei, scrie observator.tv. 

Bătrân omorât de propria armă

Un bărbat de 65 de ani a avut parte de un sfârșit tragic.  Bătrânul şi-a pierdut viaţa după ce o armă de foc ce trebuia să se descarce în potenţialii infractori s-a descărcat. Acesta a fost ucis, practic, de propria capcană. Incidentul s-a petrecut în din american Maine a murit după ce a instalat o capcană pentru hoţi. Arma era instalată pe uşa casei şi era făcută cu un pistol care trebuia să se descarce în cei ce ar fi încercat să-i spargă casa. În mod ironic, pistolul s-a descarcat chiar în trupul bătrânului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro