Imagini halucinante la Spitalul din Brașov! Cadrele medicale se schimbă și se spală în condiții inumane / FOTO

+5 click pentru
galerie

Imagini halucinante la Spitalul din Brașov! Cadrele medicale se schimbă și se spală în condiții inumane / FOTO © captură video

Imagini șocante au fost surprinse la Spitalul de Pneumofiziologie din Brașov și făcute publice de Lorena Popică, liderul Sindicatului unității sanitare. 

Lorena Popică, liderul Sindicatului Spitalului de Pneumofiziologie Brașov, a făcut publice, prin intermediul Antena3, imagini halucinante cu mai multe cadre medicale, care se schimbă și se spală într-un cort impovizat, amplasat în curtea spitalului, lângă drumul public. 

Conform celor spuse de aceasta, condițiile sunt inumane. 

Mai mult, susține Lorena Popică, „spitalul de Pneumofiziologie Brașov nu se găsește pe lista publicată în Monitorul Oficial privind spitalele de primă linie sau de suport. În acest moment, sunt internate cazuri cu patologie Covid-19. Probabil că așa se explică lipsa protocoalelor, a procedurilor și a instruirii personalului, a echipamentelor de protecție”.

CITEȘTE ȘI: Italia. Încă 727 de morți din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore. Bilanțul negru a ajuns la 13.155

În ceea ce privește conducerea unității spitalicești, liderul sindicatului a dezvăluit că „managerul, după ce că nu a achiziționat echipamentele adecvate, face public faptul că cere raționalizarea acestor echipamente”.

După ce i-a adus la cunoștință situația prezentată în imagini, managerul i-a spus Lorenei Popică să se adreseze prefectului și a închis telefonul, după cum aceasta mărturisește.

„Nu este posibil să tratezi pacienți într-un spital care reprezintă, de fapt, o bombă biologică. Pereții saloanelor în care se tratează tulberculoza sunt impregnați cu bacilul coc, care determină această îmbolnăvire”, a punctat Lorena Popică la Antena3.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro