Imagini șoc! Răpirea Alexandrei Măceșanu a fost filmată / VIDEO

Imagini șoc! Răpirea Alexandrei Măceșanu a fost filmată / VIDEO © observator.tv

Răpirea Alexandrei Măceșanu a fost filmată, potrivit observator.tv! O cameră de supraveghere din zona răpirii arată cum Gheorghe Dincă oprește și se mută pe bancheta din spate pentru a o imobiliza pe adolescent, exact cum și el a povestit.

Gheorghe Dincă a oprit autoturismul pe un drum public și a staționat aproximativ 20 de minute, timp în care a lovit-o pe Alexandra Măceșanu, apoi i-a legat gura și a plecat cu ea spre casa sa. 

Este dovada faptului că Alexandra Măceșanu putea fi găsită imediat după ce a sunat la 112. 

Măsuri în cazul din Caracal! Procurorul care a stat câteva ore în fața casei lui Dincă, dar și alți trei polițiști, puși sub învinuire

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție va începe, săptămâna viitoare, urmărirea penală în cazul procurorului Cristian Ovidiu Popescu, dar și a trei alți polițiști, fiind citați ca suspecți despre modul în care au acționat autoritățile, după ce Alexandra Măceșanu a solicitat ajutor la 112. Potrivit informațiilor de atunci, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul crimelor Caracal, nu ar fi permis agenților de poliție să pătrundă în casa lui Gheorghe Dincă, și să încalce mandatul de percheziție, înainte de ora 6:00. Acesta a fost suspendat din funcție în luna august. 

Gheorghe Dincă, probleme de sănătate în timpul audierilor

A trecut mai bine de o lună de când Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Cel numit criminalul din Caracal a acuzat recent stări de rău în timpul audierilor. "Am văzut că domnul Tonel Pop a spus că Gheorghe Dincă s-a oprit din declaraţii. A avut o problemă. Îl durea în zona inimii. A fost necesar să oprească audierea. Atât de mult a suferit. Până acum nu am mai remarcat acest lucru, dar pare să fi fost sinceră această situaţia. Nu a fost vorba de scăpat... Arată faptul că regretă ceea ce a făcut, atât tot", a declarat unul dintre avocații lui Gheorghe Dincă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro