Imagini revoltătoare! Un bebeluş de cinci luni din Hunedoara s-a ales cu răni grave, după ce a fost tratat de răceală

+2 click pentru
galerie

Imagini revoltătoare! Un bebeluş de cinci luni din Hunedoara s-a ales cu răni grave, după ce a fost tratat de răceală

O fetiţă de doar cinci luni a fost rănită de personalul medical al spitalului Vulcan, din Hunedoara.

Imaginile tulburătoare au fost postate chiar de către mama fetiţei. Pozele au stârnit un val de indignare al internauţilor la adresa medicilor.

Mama copilei spune că a ajuns cu fetiţa pe secţia de pediatrie a spitalului Vulcan pentru că cea mică era răcită. 

După spusele mamei, personalul medical nu a avut îndemânarea necesară, astfel că s-au chinuit mai multe ore să îi pună o branulă fetiţei, iar bandajele folosite nu i-au fost schimbate timp de mai multe zile, pe perioada internării copilei în spital.

Reacţiile nepăsătoare ale medicilor

Mai mult decât atât, femeia mai spune că le-a atras atenţia medicilor că fetiţa plânge, răspunsul medicilor fiind unul halucinant: atât timp cât perfuzia curge, înseamnă că totul este în regulă.

Abia la momentul externării, bandajele de pe mâna copilei au fost înlăturate, lăsând să se vadă că fetiţa a suferit mai multe răni, destul de grave. Medicii au sfătuit-o pe mama bebeluşului să o ungă cu cremă de gălbenele, cel mai probabil fiind vorba despre o alergie la materialul din care era confecţionat leucoplastul.

În prezent, directorul unităţii sanitare a deschis o anchetă internă, pentru a se afla daca personalul medical a respectat procedurile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro