Imagini scandaloase! Asisentă pe ambulanţă, fumează şi bea suc în timpul unei intervenţii

Imagini scandaloase! Asisentă pe ambulanţă, fumează şi bea suc în timpul unei intervenţii © Arhivă

Halucinant! O asistentă de pe o ambulanţă din Bihor a fost filmată chiar de şofer cum fumează şi bea suc în timpul intervenţii. 

Asistenta care a recurs la aceste gesturi este angajată la substaţia Suplacu de Barcău, arondată Staţiei Marghia a Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor.

Femeia a fost filmată de colegul ei, şoferul ambulanţei, în timp ce bea suc şi fumează când se aflau într-o intervenţie. Aceste fapte sunt ilegale, deoarece conform regulilor, fumatul la o distanţă mai mică de zece metri de autospecială este strict interzis.

În urma faptelor sale, asistenta urmează să fie cercetată disciplinar. Deocamdată însă, femeia este în concediu medical, conform directorului Ambulanţei Bihor, dr. Liciniu Venter.

Totul a fost făcut public la substaţia Suplacu de Barcău după ce femeia a cerut înlocuirea ambulanţierului din partea conducerii.

Între ea şi bărbat ar fi existat o relaţie, dar s-au despărţit. Din acest motiv, asistenta a vrut ca acesta să fie înlocuit.

Ca o replică la decizia sa, bărbatul a făcut public videoclipul în care asistenta fumează şi bea suc.

"Am primit şi noi filmuleţul. Este pentru prima oară când se întâmplă un asemenea lucru. Între cei doi colegi există o problemă, este adevărat că doamna asistentă a cerut să facă echipă cu alt ambulanţier. Problema este că niciun alt ambulanţier de acolo nu doreşte să lucreze cu asistenta respectivă şi nicio asistentă cu ambulanţierul respectiv. Cred că vom decide, totuşi, să rămână în aceeaşi echipă", a declarat directorul SAJ Bihor pentru ebihoreanul.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro