Imagini şocante de la tragedia din Vaslui în care doi oameni au murit! Cine sunt cele două persoane care şi-au găsit sfârşitul în cumplitul accident

Imagini şocante de la tragedia din Vaslui în care doi oameni au murit! Cine sunt cele două persoane care şi-au găsit sfârşitul în cumplitul accident © Captură Video

Doi oameni au murit în teribilul accident petrecut azi în Vaslui, din cauza nerespectării regulilor de circulaţie. 

Persoanele decedate sunt chiar şoferii maşinilor implicate în accident. Una dintre victime este o femeie din comuna Laza, aflată la momentul accidentului într-un autoturism negru. Ea se afla pe drumul spre oraş. 

Şoferul celeilalte maşini a fpst găsit în stop cardio respirator iar medicii s-au chinui să îl menţină în viaţă. Din păcate, inima lui a cedat şi a fost constatat decesul.

Grav accident rutier în Vaslui

Acidentul a avut loc în urmă cu doar câteva ore, autorităţile intervenind de urgenţă la faţa locului.

“ISU Vaslui a intervenit la un accident rutier produs pe DN 2F, pe raza localității Pușcași, comuna Pușcași. În accident au fost implicate două autoturisme și opt persoane, dintre care un minor în vârstă de  14 ani. La ora 17:03 a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui. S-a intervenit cu 7 autospeciale, dintre care o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, trei ambulante, o autospecială de transport personal și victime multiple, precum și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui. La fața locului au fost găsite opt victime, dintre care două aflate în stop cardio respirator.", a declarat Marius Stanciu, purtatorul de cuvant al ISU Vaslui.

În accident au fost implicate mai multe victime, una dintre ele fiind un minor de doar 14 ani.

"Șase victime, între care și minorul în vârstă de 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele prezentând multiple traumatisme.  Două dintre victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la fața locului. Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora. La ora 18:14 a încetat Planul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui”, a mai declarat Marius Stanciu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro