Imagini unice cu Andreea Marin şi fiica ei! Cum a fost surprinsă "Zâna"!

+5 click pentru
galerie

Andreea Marin reuşeşte, cu succes, să se împartă între familie şi carieră, vedeta fiind surprinsă, zilele trecute, în timpul unei sesiuni de shopping, alături de fiica sa.

Andreea Marin şi Violeta au fost fotografiate în timp ce se aflau, "ca fetele", la cumpărături, într-un magazin cu articole vestimentare. Echipată cu haine largi şi o şapcă trasă pe ochi, vedeta părea că vrea să treacă neobservată. Şi-a însoţit fiica la standul cu bluze şi au început să analizeze produsele.

Cu toate că Violeta părea atrasă de o bluză extrem de colorată, Andreea a cam strâmbat din nas şi i-a sugerat să se mai uite şi la alte modele, mai puţin "ţipătoare".

Recent, Andreea Marin a mărturisit că Violeta vede în ea un model, iar ea încearcă să o implice în foarte multe activităţi, astfel încât cele două îşi petrec timpul împreună, nu doar la shopping, ci şi pictând, plantând copăceii sau ocupându-se de recondiţionarea obiectelor vechi. "Lucrurile le face fiecare cu mâna lui, iar eu în fiecare zi mă uit cum evoluează fiecare frunzuliţă din grădina mea. Curăţ plantele şi le îngrijesc cu dragoste. Vişinul este plantat de fetiţa mea. Era mai mare copacul decât ea când l-a plantat. Violeta mă ajută la grădinărit. Pictează obiecte, poţi să transformi ceva vechi în ceva util. Grădina e un mic univers al nostru. Fragi, mure, lămâi... avem o veveriţă şi o hrănim cu ele. Am o magnolie, florile îmi plac foarte mult. Un liliac, mentă... îmi ofer timp să stau în grădină, e ca un colţ de lucru. Îţi iei laptopul şi creezi un birou în mijlocul naturii. Violeta e în partea cealaltă, ai văzut căsuţa din copac... Ea iese cu copiii cu bicicletele, se distrează. Nu mai cresc cu cheia de gât, s-au dus vremurile alea, dar e mai bine ca un copil să petreacă timp în natură. Copiii stau mult închişi în cutiuţe în ziua de azi şi încerc să o scot în natură. Copilul îşi urmează părintele ca model. Eu o văd, dacă fac ceva în grădină, poate la început, nu îmi acordă atenţie, dar apoi vine şi face şi ea singură", a dezvăluit Andreea Marin, într-o emisiune TV. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro